Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Școala de navigație SeaFar dispune de cursuri obținere permis barca C și D

Școala de navigație SeaFar dispune de cursuri obținere permis barca C și D

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
324

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cei care sunt pasionați de navigație au posibilitatea de a urma acum un curs care să le ofere posibilitatea de a excela în acest domeniu. Școala de navigație SeaFar dispune de cursuri pentru orice nivel și orice vârstă, astfel încât oricine se poate bucura de acest domeniu. Cu ajutorul acestor cursuri nu doar că îți vei amplifica pasiunea, ci vei descoperi totodată și locuri noi, dar și plăcerea de a te afla în largul mării, înconjurat de valuri și de peisaje spectaculoase. Cursurile sunt concepute în așa fel încât pasionații de marină să poată învăța oricare ar fi nivelul lor de înțelegere. Pe site sunt disponibile mai multe detalii despre acest aspect, cât și cursurile disponibile.

Școala de navigație te ajută să obții permis barca c si d, dar și alte certificate. Cursul de navigație este esențial pentru a obține certificatul de conducător de ambarcațiune de agrement, cu motor pentru apele de până la 6 mile de coastă. Pe site vei putea vedea detaliat ceea ce se studiază la acest curs, structura sa, dar și domeniile de examinare pentru examenul teoretic ANR. Sunt disponibile în același timp și cursuri pentru D, C, cât și D+C+S, pe lângă cel pentru permisul C+D.

Tot la școala de navigație SeaFar vei putea studia pentru obținerea certificatului radio GMDSS-LRC. Pe site-ul oficial vei putea verifica întreaga echipă, așadar descoperi înainte detalii despre persoanele ce vor fi alături de tine în această perioadă. Cursurile de navigație disponibile pot fi selectate de pe site, acolo unde vezi structura lor completă. Tot despre echipă ai la dispoziție informații și în ceea ce privește certificările lor, pentru a discuta cu instructorul care te interesează cel mai mult.

Profesioniști în domeniu - alături de tine în această experiență

Școala de navigație dispune doar de profesioniști în acest domeniu, care te vor ajuta să îți dezvolți și mai mult pasiunea pentru marină. Ai la dispoziție mai multe servicii și o întreagă echipă de specialiști ce vor fi alături de tine în această experiență. La SeaFar Yaching ai parte de numeroase provocări, de Mile Building și trăiri intense alături de cei mai buni în acest domeniu.

Dacă ești pasionat de marină, însă nu ai reușit până acum să îți pui în valoare propriile cunoașteri sau convingeri, te invităm să urmezi câteva cursuri pentru a intensifica această pasiune! În drumul tău către succes vei avea parte de profesioniști și de cursuri complete pentru orice nivel de înțelegere.

Mile Building - alegerea perfectă pentru iubitorii de mare


La școala de navigație SeaFar poți urma secțiunea de Mile Building, unde te poți înscrie la sailing în mai multe locații. Este vorba despre Mangalia - Costinești, două zile în pasajul Mangalia - Eforie Nord, Mangalia - Balcic și cea mai frumoasă experiență - o săptămână pe Marea Egee. Pe lângă minunata experiență, vei avea parte de peisaje spectaculoase. Profită de această oportunitate!

Date de contact:
+40 721 554 664
+40 737 006 006
contact[@]seafar.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro