Cluj

Anunt Platina Rosman Talent Solutions

Rosman Talent Solution - tel. 0723.581.116 - servicii de recrutare si selectie de personal, consiliere in cariera, administrare si salarizare. ​Cu o perspectiva noua asupra strategiilor de recrutare, Rosman reuseste sa atraga parteneri de business din diferite arii: It&tehnologie, inginerie, financiar, logistica, BPO, medical, comercial etc.

Santemed Solutions

Santemed Solutions

Detalii firma de recrutare

Adresa
Cluj Napoca, Strada Frunzisului, nr. 35
Telefon
0364260007, 0747506789, 0744886494
Fax
0352816000
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
2913

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma de recrutare

Santemed Solutions Cluj Napoca

Compania Santemed Solutions are sediul în România, în orașul Cluj-Napoca, important centru universitar și de afaceri și este fondată de 3 asociați cu experientă în domeniul afacerilor și domeniul medical.

Firma are ca obiect de activitate recrutarea și plasarea de personal specializat în toate domeniile medicale (medici generaliști, rezidenți, medici specialiști, asistenți medicali, farmaciști, medici stomatologi), în Franța, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Compania Santemed Solutions oferă soluții pentru cererea de personal medical din Franța, recrutând și plasând medici, asistenți, farmaciști români, care doresc să practice în Franța, în spitale sau cabinete medicale publice și private. De asemenea stabilește contactul între solicitanți și ofertanți, precum și condițiile de realizare a tranzacției și facilitează vizite reciproce în vederea cunoașterii locului de muncă și a personalului solicitant.

Santemed Solutions lucrează pe bază de comision și nu percepe taxă de înscriere. Fiecare client beneficiază de o ofertă personalizată în funcție de zona dorită sau în funcție de alte criterii dorite. De asemenea, compania noastră se ocupă și de instalarea medicului în Franța, punându-i la dispoziție un ghid de instalare, ce conține toți pașii necesari pentru o bună integrare în societatea franceză. Santemed se preocupă și de instalarea medicului la locul de muncă, iar prin natura contractului cu instituțiile franceze, acestea se angajează a asista medicul român timp de 2 – 3 luni pentru o integrare mult mai ușoară.

Echipa Santemed Solutions dispune de pregătirea necesară desfășurării unui astfel de proces și garantăm profesionalism în gestionarea datelor cu caracter confidențial precum și în finalizarea contractelor onorate. Totodată suntem bucuroși să fim alături de dvs atunci când veți lua hotărârea de a începe o nouă viață personală și profesională în Franța.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro