Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Șampon și balsam Nioxin împotriva căderii părului

Șampon și balsam Nioxin împotriva căderii părului

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 luni si 5 zile
Vizualizari
1719

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nioxin are în componență o gamă de produse profesionale, testate în laboratoare de înaltă performanță care previn și stopează căderea părului. Așadar, câteva produse mici reușesc să facă mari minuni cu părul nostru pentru că acționează cu succes asupra căderii normale, dar și asupra căderii excesive a părului și au rolul de a-i conferi părului mai mult volum și de a-l curăța în profunzime.

Produsele de la Nioxin se găsesc și în magazinul Glemis.ro, fiind prezente în 6 sisteme diferite și având tehnologii revoluționare ce încântă simțurile încă de la primele utilizări. Aici, comanda se face rapid, în aproximativ 24 de ore ajunge la destinaţie, depinde de oraș, prin curier. Comenzile se fac mai întâi online pentru ca datele să fie înregistrare, apoi următoarele comenzi pot fi făcute și telefonic.

Căderea părului este o problemă cu care foarte multe femei se confruntă la ora actuală, iar această problemă nu este una tocmai plăcută atunci când părul reprezintă un atu al feminității și al frumuseții. Salvarea podoabei capilare se face acum mult mai ușor, cu ajutorul produselor Nioxin, astfel că de la șampoane care luptă împotriva căderii părului și până la balsamuri și tratamente, Nioxin acționează cum nu se poate mai repede asupra acestei probleme.

De asemenea, Nioxin propune un sistem în 3 pași, care ajută părul și reduce căderea lui.

Șamponul Nioxin ajută la eliminarea excesului de sebum, la eliminarea rezidurilor de la nivelul scalpului, dar și a acizilor grași, conferindu-i părului un aspect mai des. Șamponul se găsește în cele 6 sisteme, menite să reducă căderea părului și să prevină ruperea lui, astfel încât, șamponul Nioxin este destinat tuturor tipurilor de păr: de la cel cu o structură fină, până la cel cu o structură medie spre groasă și de la cel natural până la cel tratat chimic.

Balsamul Nioxin este un produs ce hidratează, echilibrează scalpul și îi conferă părului mai multă rezistență. Folosit împreună cu șamponul, acestea îi conferă părului un aspect mai bogat și mai des. Acest produs îi oferă părului strălucire, suplețe și un aspect proaspăt. La fel ca șamponul, balsamul face parte din cele șase sisteme destinate îngrijirii părului, indiferent de structura acestuia.

Tratamentul Leave-in destinat atât părului, cât și scalpului este un produs cosmetic, ce conține extracte din plante și antioxidanți, oferindu-i scalpului un aspect proaspăt. Acest tratament combate subțierea firelor de păr și conferă protecție solară SPF 15.

Tehnologiile folosite în aceste produse sunt revoluționare pe piață pentru că tehnologia BioAMP îi conferă părului un aspect mai des, Activ-Renewal îi dă luciu părului, iar Transactive Delivery System militează pentru un scalp împrospătat. SmoothPlex îi conferă părului un aspect de netezire, tehnologia Glyco-Shield protejează părul tratat chimic, iar Scalp Access Delivery System îi oferă scalpului protecție UV.

Cu alte cuvinte, aceste produse întăresc firul de păr și rădăcina acestuia, conferindu-i părului mai mult volum și repară zonele afectate de căderea părului sau părul deteriorat.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/