Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Roletele din bambus, printre cele mai populare tendințe în amenajările interioare

Roletele din bambus, printre cele mai populare tendințe în amenajările interioare

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
761

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Elementele decorative realizate din bambus au devenit tot mai populare în ultimele sezoane. În topul tendințelor se află roletele din bambus, coșurile de depozitare, ghivecele, paravanele și suporturile pentru masă. Designerii de interioare sunt de părere că acest material contribuie la crearea unei atmosfere primitoare și armonioase. Dacă și pe tine te atrage acest material și ți-ai planificat o nouă amenajare a locuinței, poți începe cu ferestrele. Acestea sunt nelipsite din fiecare încăpere și atrag imediat privirile oaspeților, așa că merită să fie în centrul atenției prin alegerea unor jaluzele interioare noi.

Află tot ce trebuie să știi despre roletele din bambus, de la principalele caracteristici până la montarea și întreținerea lor.

Roletele din bambus - caracteristici


Roletele din bambus de pe rtm-jaluzele.ro sunt confecționate din bambus sau din materiale textile care imită bambusul. Cheia unor jaluzele ușoare o reprezintă bambusul tratat chimic. Aceste accesorii îndeplinesc cu succes două roluri în locuință – protejează împotriva razelor puternice ale soarelui și îmbogățesc decorul unei încăperi. Cu alte cuvinte, reprezintă combinația ideală între funcționalitate și design.

Roletele din bambus creează o atmosferă de relaxare, lumina pătrunzând blând în cameră. În timp ce majoritatea jaluzelelor umbresc de tot încăperea, acest tip de rolete poate fi ajustat până în punctul în care obții un nivel optim de lumină pentru tine.

Modelele de rolete din bambus reprezintă o alegere bună pentru persoanele care doresc să obțină un decor primitor, familiar, cu influențe romantice. Se integrează cu succes atât în interioarele moderne, cât și în cele mai conservatoare ori rustice. În funcție de restul elementelor de decor, bambusul poate fi implicat și în amenajări mai exotice, așa cum sunt cele cu note asiatice, ori cu tematică marină. Totul ține de preferințele și de imaginația fiecăruia.

Ce mai trebuie să știi înainte să cumperi rolete din bambus este că le găsești disponibile în mai multe tonuri pe piață. Astfel îți va fi mai ușor să alegi nuanța potrivită pentru locuința ori biroul tău. Sunt extrem de versatile și se potrivesc în orice tip de încăpere - de la living și dormitoare până la baie și bucătărie.

Alte avantaje ale jaluzelelor din bambus este că acestea sunt durabile în timp, nu se decolorează sub lumina intensă a soarelui și nu se zgârie.

Montarea roletelor din bambus


În ceea ce privește sistemul de montare al roletelor din bambus, acesta este asemănător cu cel al roletelor textile. Pot fi instalate atât pe tâmplăria geamului, cât și pe perete. Nu trebuie să îți faci griji nici în privința sistemului de acționare fiindcă este similar modelelor clasice. Componentele sistemului de acționare sunt disponibile în culorile alb și maro la RTM Cluj, unde transportul, măsurătorile și montajul sunt gratuite, la fel și serviciile de garanție și post-garanție.

Roletele din bambus - întreținere


Deși par mai dificil de întreținut, adevărul este că roletele din bambus se îngrijesc foarte ușor. Se recomandă îndepărtarea prafului depus pe rulou cu ajutorul unei perii ori a unui pămătuf. De asemenea, se poate folosi și aspiratorul pe o treaptă de viteză mică. Însă cel mai bine este să folosești mica perie care face parte din setul de curățenie. Orice încăpere în care vor fi montate rolete din bambus va împrumuta din nota relaxantă, ușor exotică și elegantă a acestui material.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/fotografie/casa-camin-sticla-pahar-5824622/

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro