Cluj

Rochii de cocktail pentru un spectacol vizual plin de rafinament

Rochii de cocktail pentru un spectacol vizual plin de rafinament

Detalii articol

Web
https://www.stylishcircle.at/pc/damen/damen-bek...
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
836

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Evenimentele speciale sunt întotdeauna captivante, însă alegerea ţinutei potrivite poate deveni o adevărată provocare.

Pentru femei ţinuta de cocktail constă într-o rochie care se termină la sau peste genunchi plus pantofi cu toc înalt. Aşadar, vedem cum rochia reprezintă elementul cheie al unei asemenea ţinute. Aspectul ţinutei trebuie să fie unul sofisticat, deşi de cele mai multe ori poţi opta cu încredere pentru culori vibrante, croieli deosebite şi accesorii unice.

Rochia de cocktail trebuie să fie una formală, însă nu de seară. Astfel, rochiile lungi până în pământ nu se potrivesc în acest context.
Orice rochie de la clasica rochie neagră, până la cele de tip A-line, cele din satin fără bretele, cu aplicaţii, rochiile din dantelă sau cele cu mâneci lungi sunt pariuri sigure.

Dacă nu eşti sigură ce fel de rochie se potriveşte pentru o asemenea petrecere, alege un model clasic (o rochie neagră sau nude pe care o ai deja în garderobă) şi încearcă să o scoţi din anonimat prin accesorizare, machiaj sau o coafură deosebită.

Ţine cont şi de sezonul în care are loc petrecerea. Vara sau primăvara poţi alege rochii cu bretele spaghetti sau cu spatele pe jumătate gol, însă în sezonul rece este de preferat să alegi rochii cu mâneci lungi. Dacă petrecerea are loc iarna, nu alege o rochie tricotată – nu se potriveşte cu un asemenea eveniment. Alege mătasea, dantela, satinul, iar dacă vrei un plus de căldură adaugă ținutei un palton gros.

Alege rochii de cocktail (cocktailkleider) seducătoare, croite astfel încât să pună în valoare silueta. O rochie din satin nude-roz până la genunchi şi cu un decupaj subtil în talie va reuşi să aţintească toate privirile asupra ta. Rochia nude poate fi seducătoare şi deosebit de feminină. Este versatilă şi se potriveşte de minune pentru o petrecere rafinată, însă nu trebuie să fie încărcată. Poţi alege un model romantic cu material diafan şi cu inserţii aurii. Va arăta perfect alături de bijuterii finuţe din aursau cu accesorii nude.

Alege rochii de cocktail spectaculoase, care oferă un spectacol vizual plin de rafinament!