Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Rhythmic Gymnastics Junior World Championships

Rhythmic Gymnastics Junior World Championships

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
438

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 7 iulie 2023 - Duminica 9 iulie 2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În luna iulie, cele mai bune sportive ale gimnasticii ritmice din toată lumea vor fi prezente la Cluj Napoca pentru a doua ediție mondială a Rhythmic Gymnastics Junior World Championships.
La eveniment s-au înregistrat deja peste 400 de gimnaste din 64 de țări, pregătite să parcurgă drumul spre performanță și să urce cât mai sus în top.
În 2022, România a atins performanța istorică prin obținerea primei medalii de aur în proba individuală la Campionatele Europene din Israel la junioare, prin Amalia Lică. Mai mult decât atât, echipa României s-a întors de la Tel Aviv și cu medalia de argint pe echipe și medalia de bronz obținută de Christina Drăgan la minge. La campionatul mondial de la Cluj Napoca, România intră în competiție cu 2 gimnaste și un ansamblu.
Concursul este format din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Premierile pentru echipe au loc sâmbătă și cele pentru individual și ansamblu au loc duminică.
PROGRAM
Vineri - Sâmbătă: Calificări
Duminică: Finale
PROBE
Individual:
Cerc
Minge
Măciuci
Panglică
Ansambluri:
5 corzi
5 mingi
Fii martor la cel mai magic eveniment sportiv al lunii iulie și vino la BT Arena să urmărești cum performanța depăşeşte imaginaţia.
Accesul copiilor sub 5 ani și al pensionarilor este gratuit. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult.
Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la eveniment, alături de un însoțitor, în următoarele condiții:
- Trimiterea unei solicitări la adresa de e-mail office@frgr.ro
- Solicitarea trebuie să conțină copie după actul de identitate al persoanei cu dizabilități, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap, copie după după actul de identitate al însoțitorului
- Din cauza numărului limitat de locuri pentru persoanele cu dizabilități, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primite
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro