Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Restaurant Hugo The Office

Restaurant Hugo The Office

Detalii restaurant

Adresa
Cluj Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77
Telefon
0364110437, 0755024000
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1505

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurant Hugo The Office Cluj

Un concept inedit in peisajul restaurantelor din Cluj-Napoca. O abordare inovativa, cosmopolita, o atmosfera relaxata si fireasca, un loc care echilibreaza aspecte functionale cu bunul simt si bunul gust. Firesc, natural, de la sine, Hugo este locul unde iti va placea sa zabovesti. Un restaurant destinat atât segmentului business, dar și pentru ieșiri în oraș, frecvent organizându-se evenimente de tip comedy show, concerte sau evenimente corporate.

Locatia este una generoasa, cu o suprafata a salii de 370 mp, foarte potrivita pentru evenimente tip business sau familiale. Pe parcursul unei zile, Hugo functioneaza in doua moduri distincte, dictate de specificul momentului zilei, respectiv a la carte pe perioada intregii zile, iar intre 11.30-16, pentru operativitate, functioneaza si un sistem de servire tip self-service.

Hugo The Office deserveste zilnic peste 300 de clienti care ne aleg pentru a lua masa in restaurantul nostru. Acest lucru, evenimentele de succes organizate aici, precum si toate aprecierile venite din partea voastra, ne-au indreptatit sa credem ca suntem pe un drum bun, asa cum ni l-am dorit.

Orar restaurant

Luni - Vineri: 8:00 - 23:00
Duminica: 11:00 - 23:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Program extra: Duminica
Specific: International
Servicii oferite: Locatie evenimente
Facilitati: Parcare
Numar de locuri: intre 50 si 100

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro