Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Rent a car - Romania Vest

Detalii

Pret
20 EUR
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
970

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu o flota diversa si orientata in ultimii ani catre sustenabilitate si eco-friendliness (prin adaugarea in grupul de mobility de rent-a-car in Timisoara a modelelor BMW I3 si Renault Zoe), 365Rent a Car vine in intampinarea nevoilor clientilor cu promisiunea respectarii cu strictete a tuturor standardelor de calitate. Toate masinile beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon.

Poti alege din mai multe clase de auto de inchiriat:

  • mica
  • compacta
  • economy
  • business
  • SUV
  • VAN sau mini-VAN

Iar daca nu stii exact care model e mai potrivit pentru tine, pe 365rent.ro poti descoperi o platforma de booking online pentru rent-a-car, care iti va prezenta toate modele disponibile in functie de locatie, numar de pasageri, numarul dorit de zile de inchiriere si pret. Pentru oricare alte informatii nu se regasesc pe website, pentru rezervari mai ample si alte detalii privind inchirierea autoturismelor nu ezitati sa ne contactati.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro