Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Refrene de zapada

Refrene de zapada

Detalii spectacol

Telefon
0745896316
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
877

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 19 decembrie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Vino alături de soprana ARONA BOGDAN la o ...bulgăreală muzicală cu Refrene de zapada, duminică, 15 decembrie 2019, începând cu ora 20:00, la Teatrul de Club Napoca 15 şi joi, 19 decembrie 2019, începând cu ora 19:00, în Turda, la Fabrica de Timp Liber!

Reîntoarsă în oraşul natal, după o carieră de succes de peste 20 de ani pe importante scene lirice ale lumii şi decisă să se dăruiască celui mai îndrăgit public posibil: cel de... ACASĂ, soprana ARONA BOGDAN îşi propune un proiect artistic inedit şi provocator pentru sine, un one woman musical show.

REFRENE DE ZĂPADĂ nu se încadrează deloc în tiparul spectacolelor de sezon, nefiind doar un concert cu câteva dintre cele mai îndrăgite şi de succes compoziţii clasice şi tradiţionale, colinde şi cântece de iarnă, din repertoriul internaţional şi românesc. În primul rând, REFRENE DE ZĂPADĂ este o poveste care te va face să mai guşti o dată bucuria diafană a copilăriei la întâlnirea cu fulgii şi să mai simţi cum fiorii fierbinţi ai dragostei topesc în suflet ţurţurii de gheaţă. Iar promisiunea artistei este că vei pleca de la spectacol încarcat cu spiritul autentic şi necomercial al Crăciunului şi cu o traistă de gânduri bune pentru Anul Nou. Iată de ce nu ai nici un motiv să ratezi acest spectacol!

Filtre spectacol

Tip spectacol: Concert

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro