Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Reflexologia fetei

Reflexologia fetei

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1690

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Masajul reflex al fetei, apanaj al popoarelor antice: China, Japonia, Tibet, India, Egipt. La popoarele occidentale, in ultimile decade ale secolului 21, devine o practica teraputica eficienta in cazuistica medicala din zilele noastre. Si in Romania practica este relativ recent introdusa, in ultimul sfert de veac, de la revolutie incoace. Evenimentele din 1989, a deschis noi orizonturi spre Orient si Occident in mai multe domenii, precum si in domeniul medical.

Reflexologia faciala este construita in jurul conceptului ca punctelor de presiune de pe piele le corespund organe si sisteme ale corpului uman. Mai sunt stimulate sistemul nervos, sistemul circulator si fluxul natural de energie numit in medicina traditionala chineza “chi”. Majoritatea reflexologiei face apel la zona palmelor si la talpi, dar acelasi efecte se obtin si prin reflexologia faciala.

Existau, mai multe tehnici de reflexologie, in trecut, iar in zilele noastre se mai pastreaza tehnica faciala vietnameza a lui Dien Chan. Aceasta tehnica mai este numita multireflexologie. Aceasta terapie, dezvoltata in anii 1980, este una dintre fundamentele oricarei reflexologii faciale efectuate astazi. Desi are la baza principii vechi ale reflexologiei traditionale, reflexologia faciala a fost modernizata cu diverse teorii si intentii noi. De pilda, unele practici de masaj reflex facial se concentreaza asupra efectelor estetice si de antiimbatranire, vizibile ale tratamentului. Pe de alta parte reflexologia faciala are efecte medicale, care se refera la probleme medicale, cum ar fi disfunctia organelor, migrene, insomnia, probleme de circulatie, digestive si chiar forme benigne de cancer.

Se poate vorbi despre beneficiile terapeutice ale acestei ramuri faciale a reflexologiei. Dupa sedinta de masaj facial reflexogen, pacientii spun ca simt o senzatie placuta de caldura, furnicaturi, relaxare, intr-un cuvant starea de bine. Sustinatorii reflexoterapiei vorbesc de o stimulare a fluxului de energie in tot organismul. Acest flux de energie directioneaza energia vindecarii spre anumite zone bolnave.Terapeutii folosesc reflexologia faciala pentru a stimula circulatia sangelui, pentru a intari legatura dintre pielea fetei si muschii si a elibera tensiunea musculara.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/