Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Proiectul Internațional de Matematică Aplicată Cangurul, clasele IV-XII!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
1442

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Proiectul Internațional de Matematică Aplicată Cangurul, clasele IV-XII!

A început numărătoarea inversa pentru înscrierea la cel mai atractiv și mai complex test de verificare a cunoștințelor, Proiectul International de Matematică Aplicată Cangurul, clasele IV-XII! Te poți înscrie până vineri 17 martie 2017! Testarea va avea loc sâmbată, 25 martie 2017.
Proiectul este organizat de Asociația Internațională Kangourou Sans Frontière, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație și Editura Sigma. Sunt invitați să participe toți elevii din clasele IV-XII, care doresc să își verifice și să își dezvolte cunoștințele de matematică, educație financiară și informatică. În plus, ei își pot testa intuiția, gândirea aplicativă, capacitatea de a selecta și de a lua decizii. Timpul de lucru efectiv este de 60 de minute.
Detalii suplimentare precum și Regulamentul de desfășurare al proiectului le puteți găsi pe site-ul www.cangurul.ro.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro