Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Profil UNP 80 mm

Detalii anunt

Telefon
0745328130
Social links
Pret
40,05 LEI
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
941

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Profil UNP 80 mm

Profil otel UNP 80 mm, livram din stoc sau la comanda. Acest profil UNP 80 mm se comercializeaza in bare intregi de 12 metri bucata. Pret pentru profil UNP 80 mm = 40.05 ron pe metru TVA inclus in pret. Acest pret este pentru luna septembrie 2020, la cantitatea minima de 500 kg ce inseamna in metri 60 de metri, adica 5 bucati x 12 metri. Pretul transportului este separat si se calculeaza in functie de localitatea unde trebuie livrat. Pentru manevrare si transport barele de profil UNP se pot debita in doua cu autogenul. La comanda putem livra UNP 80 laminat mm zincat termic la cald.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro