Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Profesionistii in lucrari cadastrale si de intabulare in judetul Cluj

Profesionistii in lucrari cadastrale si de intabulare in judetul Cluj

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
686

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Judetul Cluj si municipiul Cluj Napoca se numara printre regiunile cu cea mai mare dezvoltare din Romania in ultimii ani. Acest lucru este vizibil in toate domeniile de activitate, dar este foarte vizibil si atunci cand vine vorba despre lucrarile de infrastructura si despre proiectele imobiliare dezvoltate aici. In acest sens multe dintre terenurile extravilane din judetul Cluj si apartinand unitatii administrativ-teritoriale a municipiului Cluj Napoca au avut nevoie de efectuarea unor lucrari cadastrale sau de intabulare.

Pentru orice tranzactie imobiliara si pentru orice proiect de constructii este nevoie ca terenul sau imobilul respectiv sa detina o documentatie specifica si sa se regasesca in documentele Oficiului pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI). Pentru realizarea documentatiei respective sunt necesare masuratori efectuate de un topograf autorizat. Ulterior sunt realizate planurile cadastrale pe baza masuratorilor din teren intocmite de topograful autorizat.

Intabularea presupune procesul prin care se realizeaza documentul specific cu privire la detaliile referitoare la dreptul de proprietate asupra unui imobil sau asupra unui teren. In conditiile in care un teren nu este intabulat, acesta nu poate fi inclus intr-o tranzactie imobiliara sau in alte operatiuni care privesc dreptul de proprietate asupra terenului respectiv. In acest context, atunci cand este nevoie de servicii de intabulare teren extravilan, expertiza unui topograf autorizat este absolut necesara pentru efectuarea masuratorilor daca este cazul sau pentru realizarea documentatiei specifice intabularii unui teren sau imobil.

Pentru ca procesul de intabulare sa se deruleze este nevoie de efectuarea unor lucrari cadastrale. Acest tip de lucrari asigura obtinerea unor informatii corecte, exacte, reale si cat mai precise cu privire la toate bunurile imobile, fie ca ne referim la terenuri, fie ca ne referim la cladiri. Aceste lucrari cadastrale inseamna obtinerea de informatii referitoare la pozitia imobilului, suprafata acestuia, destinatia lui, dar si informatii cu privire la dreptul de proprietate asupra respectivului teren sau imobil.

In consecinta, atunci cand se doreste intabularea unui teren din extravilan este nevoie de expertiza unui topograf autorizat pentru lucrari cadastrale pentru un teren extravilan. Toate informatiile obtinute in urma efectuarii acestor lucrari sunt necesare deopotriva proprietarilor de terenuri sau imobile, dar si institutiilor statului care gestioneaza planificarea teritoriului in unitatile administrativ-teritoriale ale tarii.

Daca ai nevoie de lucrari cadastru teren extravilan in Cluj Napoca sau in judetul Cluj, firma Topo Cad Vision reprezinta cu siguranta una dintre cele mai potrivite alegeri. Fie ca ai nevoie de trasarea limitelor de proprietate, fie ca iti doresti ridicarea unei constructii sau doar ai nevoie de serviciile de intabulare pentru un teren extravilan, aceasta firma de cadastru, topografie si intabulare pune la dispozitia tuturor clientilor sai personal calificat si cu vasta experienta in acest domeniu de activitate.

Masuratorile in teren sunt realizate cu cele mai moderne tehnologii, iar realizarea documentatiei in birou apeleaza de asemenea la sisteme informatice dedicate. Aceste tehnologii garanteaza pentru precizia lucrarilor executate si a documentatiei intocmite ulterior.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/