Cluj

Prize Bachmann - Oferte de toamna

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
35 LEI
Categorie
Anunturi instalatii electrice
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
542

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Prize Bachmann - Oferte de toamna

Prize electrice sunt o parte esențială a oricărei case. Este important să alegeți prizele potrivite pentru fiecare cameră, deoarece acestea sunt folosite zilnic pentru alimentarea diferitelor dispozitive și aparate ale casei dvs. Protege Parol® oferă o gamă largă de prize pentru multe utilizări diferite. Acest ghid de cumpărare vă va ajuta să alegeți cele mai bune opțiuni pentru fiecare cameră de acasă. Înainte de a începe să faceți cumpărături, trebuie să vă consultați codurile electrice locale pentru a afla ce prize pot fi instalate în casa dvs.

Amperajul (amperi) se referă la cantitatea de curent pe care un anumit dispozitiv o poate folosi. Amperajul unui circuit este determinat de gabaritul firului. Cantitatea de amperaj pentru care este evaluată o priză poate varia de la 15 la 60 de amperi.

Majoritatea gospodăriilor au prize de 15 amperi instalate în locuri unde se așteaptă un consum mai mic, cum ar fi dormitoarele și camerele de zi. În zonele cu utilizare mai mare, cum ar fi bucătăriile și băile, sunt instalate deseori prize de 20 amp. Dacă intenționați să înlocuiți o priză, vă rugăm să vă asigurați că firul instalat este evaluat pentru priză. Rețineți că mufele de 15 amp pot fi utilizate fie în prize de 15 amp, fie de 20 amp, dar prizele de 20 amp trebuie folosite numai în circuitele de 20 amp.

Filtre anunt

Electrice: Prize si intrerupatoare