Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Principalele momente din istoria evoluției sloturilor

Principalele momente din istoria evoluției sloturilor

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
566

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se știe faptul că jocurile de tip slots sunt cele mai frecventate și căutate din cadrul cazinourilor clasice, dar și online. Aceste aparate sclipitoare au ajuns să fie populare prin prisma simplității modului de joc. Nu necesită strategii și nici cunoștințe aprofundate despre regulament. Ficare jucător trebuie să seteze miza să să tragă de manetă / să apese pe buton. Rezultatul este afișat aproape instant pe ecranul jocului. Însă jocurile de tip slots nu au fost la fel în decursul istoriei, ci au avut o evoluție cu suișuri și coborâșuri.

Istoria sloturilor începe prin 1891-1898, perioada când au apărut primele variante de slot machines. Denumira de slot machine este o prescurtare de la „nichel-in-the-slot machine”, așa că din punct de vedere tehnic ceste jocuri ar putea fi considerate primele jocuri de tip slots.

Unii specialiști nu consideră ca respectivele jocuri să fi fost de tip slots pentru că era vorba de un joc cu doi cai care alergau după ce jucătorul băga o fisă. Însă putem spune că principiul de joc e asemănător și le putem considera predecesoarele jocurilor de tip slots.

Mai târziu, prin 1891, au apărut primele jocuri de tip video poker, considerate de istoria de gambling ca fiind de fapt primele mașinării de tip slots. Pe tamburii jocului erau afișate simbolurile cărților de joc. Deținătorul unui astfel de joc plătea premiile în funcție de combinația de cărți afișată. Se mergea pe regulile de poker.

Dar și în cazul acestor jocuri mecanice, au existat voci care au negat faptul că ar fi primele de tip slots. Charles Fey este adesea menționat ca Părintele mașinilor de slot alături de Thomas Edisos pentru că a făcut mai multe variații. Toate variantele sale de sloturi au fost populare, dar a făcut modificări specifice pentru a elimina înșelăciunea și alte probleme pe care jucătorii și proprietarii de sloturi le aveau cu aparatele.

Între 1887 și 1898, Charles Fey a creat mai multe variante diferite de slot machines. Una dintre ele se numea 4-11-44 și a devenit surprinzător de populară. Așa că și-a părăsit afacerea cu vechiul său coleg și și-a deschis propria fabrică. După aceea, a creat un joc numit Card Bell, care era similar jocului de poker de la Sittman și Pitt.

Cu toate acestea, jocul lui Fey avea doar trei role în loc de cinci. Mai important, a fost primul aparat cu trei role care făcea plăți automate în numerar.

Un an mai târziu, Fey și-a modificat jocul din nou. În loc să folosească un pachet de cărți, a adăugat diferite alte simboluri. Aceste simboluri includ inimi, diamante, pică, potcoave și o imagine a Liberty Bell. Respectivele simboluri sunt folosite și astăzi în cele mai moderne jocuri de tip slots.

Însă mulți dintre jucători asociază jocurile de tip slots cu fructele. Cum s-a ajuns de la potcoave și diamante la lămâi și cireșe? Povestea sloturilor cu fructe a început în 1900, ca o formă de rebranduire. De fapt jocurile de tip slots cu Liberty Bell erau asociate cu alcoolul și țigările. La vremea respectivă, mai multe organizații au cerut interzicerea lor, ceea ce s-a și întâmplat în 1909.

Însă companiile producătoare de slot machines nu au vrut să piardă profiturile din cauza unor legi, așa că au avut alte idei pentru a ocoli legislația. Industry Novelty Company a avut cea mai de succes idee. Ei au susținut că aparatele lor nu erau aparate de joc, ci dozatoare de gumă de mestecat. Clienții introduceau o monedă, trăgeau maneta și priveau rolele învârtindu-se, la fel ca la aparatele de slot. Dar, în loc de potcoave și cărți de joc, Industry Novelty Company a adăugat imagini cu fructe.

În decursul evoluției jocurilor de tip slots, au fost producători care au introdus și simbolul 7, iar jucătorii câștigau atunci când mai multe simboluri de 7 se aliniau pe linia centrală a jocului. Inclusiv aceste pacanele 777 sunt practicate și în prezent.

După 1990, odată cu evoluția internetului și tehnologiei, producătorii de jocuri de tip slots au introdus numeroase alte simboluri si teme ce au dus la o explozie de variante de joc, multe dintre ele existând și în prezent. Se spune că sunt peste 500 de jocuri de tip slots cu mii de variante.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro