Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Primăria Sînpaul

Primăria Sînpaul

Detalii

Adresa
Sînpaul, Strada Principala, nr. 261 A
Telefon
0265713512
Fax
0265713506
Categorie
Primarii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1273

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Primăria Sînpaul judetul Cluj

Comuna Sînpaul este situată în zona de contact dintre Câmpia Transilvaniei și Podișul Târnavelor și cuprinde 5 localitati. Prima atestare a localității este din 1332, sub numele de San Paulo în inscriptele papale.
În 1975 aici s-a desfășurat o bătălie importantă pentru stăpânirea Transilvaniei, între oștile principelui Ștefan Bathori și a nobililor conduși de Bekes Gașpar.
Cetatea medievală a localității a fost reconstruită în 1610 de către Ștefan Haller. Aceasta a suferit mari distrugeri cu ocazia asediului din 1704. Rămășițele medievale au fost demolate la mijlocul secolului al XVIII-lea, când s-a construit castelul, în stil baroc sub îndrumarea lui Haller Gabor.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro