Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Primaria Mihai Viteazu

Primaria Mihai Viteazu

Detalii

Adresa
Comuna Mihai Viteazu, Strada Principala, nr. 1014
Telefon
0264329101
Fax
0264286101
Categorie
Primarii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1483

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Primaria din Comuna Mihai Viteazu
Comuna Mihai Viteazu este situata la poalele muntilor Apuseni, de-a lungul Vaii Ariesului, in zona de contact a muntilor Trascaului cu Podisul Transsylvania, pe DN 75, importanta artera de circulatie, care asigura legatura cu localitatile din muntii Apuseni, la 6 km de orasul Turda si 38 km de Cluj-Napoca. Din punct de vedere teritorial, comuna Mihai Viteazu este una dintre cele mai mici din judetul Cluj, avand o suprafata de 47,53 km2.
Comuna Mihai Viteazu este astazi o asezare rurala moderna, care dispune de toate utilitatile necesare si care asigura celor peste 5700 locuitori, toate conditiile pentru o viata materiala si spirituala la standarde acceptabile. De asemenea, zona geografica in care este asezata comuna, varietatea reliefului si bogatia de specii vegetale, ii confera acesteia o valoare peisagistica si turistica deosebite.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/