Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Prețuri atractive la AND-FLOR transport internațional de persoane și colete

Prețuri atractive la AND-FLOR transport internațional de persoane și colete

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1520

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ziua de astăzi este foarte ușor de ajuns în una dintre țările Europei de Vest datorită numărului mare de companii de transport persoane. Una dintre aceste companii care în prezent se bucură de un număr mare de călători este compania de transport internațional de persoane și colete And-Flor, din Suceava. Societatea își desfășoară activitatea de transport din anul 2002 având în dotare mijloace de transport moderne și asigurând siguranță și confort la standarde europene.

And-Flor încearcă să îmbunătățească constant condițiile oferite pentru o activitate cât mai eficientă iar clienții să fie cât mai mulțumiți. Aceștia la rândul lor sunt tratați cu respect pe durata călătoriei,pot profita de diverse oferte și reduceri organizate de către companie și sunt asigurați că vor ajunge la destinație cât mai rapid posibil în condiții de confort și siguranță deplină. Șoferii sunt persoane calificate, dețin atestate de șofer profesionist și sunt testați constant medical și psihologic.

Parcul auto And-Flor are în dotare în total 40 autovehicule cu diverse facilități cum ar fi aer condiționat, Wi-Fi gratuit, scaune reglabile, toaletă, televizor. Cel mai nou autovehicul achiziționat de către And-Flor este un Autocar Setra 416 HDH fabricat în 2012, cu 53 de locuri, cu spații mari între scaune, 3 televizoare, prize de încărcat, aer condiționat, internet gratuit, toaletă, sistem de iluminat individual pentru citit, sistem audio conectare căști, control individual pentru sonor TV sau muzică și spații largi pentru depozitarea bagajelor.

După cum spuneam mai sus, pasagerii pot profita de ofertele și reducerile organizate de către companie.

În categoria ofertelor se încadrează:

  • Orice bilet cumpărat dus-întors beneficiază de o reducere de 10 euro
  • În prețul biletului sunt incluse 50 kg bagaje
  • Transportul se asigură direct la adresa indicată de client
  • Pasagerii primesc o gustare pe drum

Reducerile practicate de către compania And-Flor în acest an sunt următoarele:

  • Copiii până la 1 an călătoresc GRATUIT
  • Copiii cu vârsta între 1 și 12 ani plătesc doar jumătate din valoarea biletului
  • Grupurile de minim 9 persoane, pensionarii, elevii și studenții plătesc cu 10% mai puțin

Prețurile curselor efectuate de către And-Flor sunt foarte atractive, în continuare urmând să dăm câteva exemple valabile pentru plecările din Suceava, România spre diverse destinații.

Suceava - Viena - 70 euro/ persoană
Suceava - Frankfurt - 100 euro/ persoană
Suceava - Bruxelles - 100 euro/ persoană
Suceava - Maastricht - 110 euro/ persoană
Suceava - Calais - 120 euro/ persoană
Suceava - Praga - 100 euro/ persoană
Suceava - Bratislava - 80 euro/ persoană

Află mai multe detalii despre călătoriile în Europa cu And-Flor, date de contact, lista de prețuri completă accesând pagina web a companiei www.and-flor.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro