Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Pompe de căldură Mitsubishi Zubadan de calitate superioară, de la Hextech

Pompe de căldură Mitsubishi Zubadan de calitate superioară, de la Hextech

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
429

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă te afli în domeniul industrial atunci Hextech te așteaptă cu o mulțime de oferte! Compania pune la dispoziția clienților săi o varietate de sisteme de climatizare și pompe de căldură de o eficiență maximă. Acestea au menirea de a stimula diverse dispozitive de mari dimensiuni pentru a funcționa în bune condiții, fără să se supraîncălzească și ulterior să se defecteze foarte repede. Gama largă de aceste aparaturi este prezentată pe site-ul oficial al firmei, care se adresează exclusiv companiilor. Altfel spus, dacă vrei să prelungești durata de viață a dispozitivelor tale, descoperă multitudinea de produse de la Hextech!

Compania Hextech dispune de o gamă completă de pompe de caldura Mitsubushi de calitate, care folosesc o nouă tehnologie. Pe lângă aceste pompe de căldură, ai la dispoziție diverse sisteme de climatizare sau sisteme de răcire. La Hextech poți solicita și diferite servicii, în funcție de aparaturile pe care le achiziționezi. Pe site sunt detaliate complet informații referitoare la modul de funcționare, consumul acestora, dar și cum se instalează sau pe ce principii funcționează. Fiecare dispozitiv este detaliat, astfel încât să te asiguri că faci o alegere bună.

În cazul în care te-ai decis și ai nevoie de o pompa, vezi aici pompa de caldura Mitsubishi electric Zubadan care are numeroase specificații și îmbunătățiri față de modelele anterioare. Aceasta se utilizează atât pentru producerea apei calde pentru încălzire, cât și pentru apa caldă menajeră. Tipul său este aer-apă, acest lucru însemnând că energia se extrage din aer pentru a încălzi apa. Noua tehnologie Zubadan are o mulțime de îmbunătățiri, detalii pe care le poți vedea pe site.

Dispozitive și echipamente complexe pentru domeniul industrial


Hextech le oferă clienților din domeniul industrial o gamă largă de dispozitive și echipamente. Aceștia pot alege orice se potrivește mai bine business-ului lor, fiecare echipament având diferite performanțe și capacități. Singurul lucru pe care îl găsești identic la toate este calitatea produsului și modul de funcționare eficient.

Indiferent de necesitățile pe care le are compania ta în acest sens, de pe site poți comanda dispozitivele ideale. Poți opta către pompe de căldură, sisteme de climatizare, sisteme de încălzire, aer condiționat Mitsubushi Electric, Hair, Daikin, sisteme cu apă sau climavenetă. Tot pe site ai ocazia de a calcula dimensionarea pompei de căldură, dar și a aerului condiționat, marca sa, cum să îl alegi și cum să efectuezi dimensionarea sa. Pe hextech.ro ai la dispoziție mai multe produse și servicii, cât și informații referitoare la acestea.

Reparații pentru echipamentele achiziționate


Compania nu se ocupă doar cu furnizarea și instalarea echipamentelor, ci și cu alte servicii. Ai ocazia de a solicita totodată asamblarea pompelor de căldură, a utilajelor specifice frigorifice, dar și reparații la nivelul echipamentelor achiziționate. Pe site îți sunt prezentate toate aceste servicii, alături de proiectarea și execuția sistemelor de climatizare, refrigerare, încălzire, ventilație și exhaustare. Hextech Industrial le oferă clienților de acest tip posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de echipamente și servicii.

Contact: office@hextech.ro

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro