Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Pink Martini

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
1453

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 5 octombrie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concertul Pink Martini din Cluj-Napoca se mută la Casa de Cultură a Studenţilor

Concertul Pink Martini de luni, 5 octombrie, se mută la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Organizatorii au luat această decizie din cauza interesului scăzut al publicului faţă de concertul din Cluj-Napoca şi pentru ca evenimentul să se poată desfăşura în condiţii optime. Pentru ca publicul care nu a aflat de modificarea locaţiei concertului să aibă timp suficient să ajungă la Casa de Cultură a Studenţilor, evenimentul nu va mai fi deschis cu Zoli Toth Project şi va începe la ora 20.30 cu Pink Martini.
Biletele mai sunt disponibile la categoria VIP – 250 de lei, la categoria Premium – 210 lei, la categoria I – 190 de lei, la categoria a II-a – 170 de lei şi la categoria a III-a – 140 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim şi la magazinele partenere.
Pink Martini ne invită într-o călătorie muzicală în care vom putea trăi vibrațiile unor piese devenite deja clasice, dar și a unora extrase de pe cel mai recent album, al optulea din carieră, “Dream a little dream”. Din setlist nu va lipsi nici “Până când nu te iubeam”, piesa preluată de către grupul american de la legenda noastră autohtonă, Maria Tănase.

Acordurile de jazz, pop, muzica clasică și latino vor încânta auzurile spectactorilor, iar cei 15 muzicieni de top, printre care se numără și Sofia, Melania, Armanda și August Von Trapp, descendenții lui Captain și ai Mariei von Trapp (din versiunea originală The Sound of Music ce datează din 1965) vor pune în scenă un show incredibil.

Un grup muzical cu o istorie impresionantă, Pink Martini a luat ființă în 1994 în Oregon, la inițiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfiește să experimenteze noi “rețete” compoziționale, dând naștere de fiecare dată unui regal muzical care pătrunde până în adâncul sufletului ascultătorului.

Concertul Pink Martini reprezintă o experiență de neratat, evenimentul fiind prezentat în premiera pentru publicul din Cluj Napoca de către Phoenix Entertainment.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/