Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Picturi pe numere cu peisaje de la Picturapenumere.ro - pentru zile relaxante in autoizolare

Picturi pe numere cu peisaje de la Picturapenumere.ro - pentru zile relaxante in autoizolare

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1222

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu siguranta ca nimeni nu este incantat de faptul ca trebuie sa petreaca timp in casa, fara a iesi prin oras, in vizite, asa cum cei mai multi ne-am obisnuit. Pentru cei care se afla in autoizolare aceasta idee deja este realitatea lor actuala, deci indiferent de vointa proprie trebuie sa se conformeze cu asta. Pe cat de dezolant pare sa fie situatia, pe atat de multe sunt modalitatile in care acest timp poate fi petrecut. Pictura pe numere este desigur una dintre cele care prezinta interes astazi si care vine ca o recomandare din partea magazinului Picturapenumere.ro. Este o activitate care promite sa ii ajute pe cei care sunt in autoizolare sa simta ca acest timp trece mai usor.

Ce este pictura pe numere?


Pentru cei care nu sunt familiari cu acest concept, Picturapenumere.ro vine cu cateva lamuriri in acest sens. Este vorba despre binecunoscuta activitate de a picta, cu penson si acuarele, pe o suprafata, pentru a realiza un peisaj sau orice subiect ce prezinta interes.

In cazul celor pe numere diferenta o face pânza canvas, schitata si numerotata. Fiecarei delimitari realizate prin dungi discrete ii corespunde un anumit numar, iar fiecarui numar ii corespunde o anumita culoare. In ceea ce priveste fiecare kit de pictura pe numere comandat din acest eshop, vin de fiecare data in formula completa si vor contine: panza schitata, acuarelele pe baza de apa si acril si 3 pensoane de grosimi diferite care sa faciliteze procesul de pictare. Acestea sunt livrate de fiecare data intr-un ambalaj premium, iar transportul este gratuit, indiferent de destinatia nationala.

Recomandarea magazinului pentru cei care se orienteaza dupa un astfel de kit vizeaza categoria de picturi pe numere, cele care promit sa ii mentina activi si optimisti pe cei aflati in autoizolare in aceasta perioada. Sunt demonstratia faptului ca timpul petrecut in casa poate fi si interesant, practic, chiar deloc plictisitor. Se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, deci oricine se poate bucura de o astfel de activitate.

Bineinteles, peisajele sunt recomandarea pentru ca infatiseaaza colturi din natura, inedite, care din cu doza de energie necesara pentru a trece mai usor prin aceasta perioada. Si alte modele sunt puse la dispozitia celor interesati pe site - picturi cu orase, cladiri, animale, pasari, flori, dar si alte reprezentari interesante. In functie de preferinte, oricine poate verifica stocul picturii de interes pentru a o comanda in timp util. In orice caz, comenzile sunt onorate cu promptitudine si in aceasta perioada, astfel ca nu trebuie sa existe preocupare ca vor exista intarzieri ale coletului.

Pictura pe numere nu este doar despre a gasi un mod potrivit pentru a ramane ocupati in perioada de autoizolare. Constituie si o metoda excelenta de relaxare, de destresare, de antrenare a abilitatilor de pictor, practic o adevarata terapie. Oricine se poate bucura de o astfel de activitate recreativa, pentru care se pare ca in contextul actual este mai mult timp decat ar fi planuit oricine sa aiba.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro