Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Pentru controlul eficient se recomandă aceste produse - vezi aici robineți cu bilă de la Tehnovest.ro

Pentru controlul eficient se recomandă aceste produse - vezi aici robineți cu bilă de la Tehnovest.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
476

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În diverse ramuri industriale este nevoie de mai multe tipuri de produse care trebuie să funcționeze impecabil. Acestea sunt, de obicei, de mici dimensiuni, dar importanța lor nu poate fi pusă la îndoială. Că vorbim aici de cuple, racorduri sau cilindri, acestea sunt genul de produse care nu pot fi găsite decât în magazine specializate.
Un furnizor corect și de încredere pentru acest gen de produse este și Tehnovest. Clienții fideli îl recomandă pentru calitatea pieselor și a serviciilor prestate.

Robineții cu bilă, modele și dimensiuni variate


Printre cele mai căutate produse din zona tehnică se numără și robineții cu bilă sau robineți închidere. Această categorie prezintă mai multe caracteristici specifice, dar toate modelele sunt versatile și pot fi folosite în nenumărate combinații. Astfel, atât robineții cu bilă, cât și cei de tip închidere pot fi folosiți în aplicații industriale diverse. - vezi aici robineti cu bila.

În principiu, cele două tipuri de robineți se potrivesc la a controla lichidele sau gazele pe un traseu prestabilit de conducte. Ei sunt confecționați în așa fel încât să aibă o închidere etanșă și funcționare sigură. În plus, materialul din care sunt făcuți prezintă o rezistență sporită la factorii exteriori, inclusiv la coroziune.

Cum funcționează robineții și unde îi putem localiza


Aceste piese tehnice, în esență simple, au un rol important în procesul de control al lichidelor, în instalațiile de canalizare și apă. Tot aici se găsește și rozeta robinet, din carcasă de oțel zincat sau oțel inoxidabil, cu etanșare de granit și rozeta din plastic presat.

Robineții sunt piese necesare, dar este bine ca designul lor să respecte câteva caracteristici, respectiv să fie de dimensiuni ergonomice, dar și practice în același timp. Mânerul cu care sunt prevăzuți poate fi rotit, închizând sau deschizând fluxul de combustibil după necesități.

În mare parte robineții livrați de pe site-ul tehnovest.rosunt realizați din alamă nichelată, dar există și variante din inox, de asemenea. Mai există și variante de robineți cu bilă pentru un anume gen de instalații, etanși și la preț avantajos.

Tehnovest, partener de cursă lungă și produse competitive


Pe lângă varietatea de produse comercializate în magazinul online, firma Tehnovest este preocupată în același timp și de calitatea produselor livrate. Acestea sunt livrate respectând normele europene în vigoare, iar pentru fiecare proiect în parte firma pune la dispoziția celor interesați consultanți pentru implementare.

În plus, echipa de aici se ocupă și de echivalarea produselor. Dacă un client nu găsește pe piață un anume tip de produs pneumatic sau hidraulic, Tehnovest se angajează să echivaleze acel produs cu unul cu aceleași caracteristici.

Firma Tehnovest are pe stoc o gamă extinsă de produse care corespund unui standard înalt de calitate. Clienții se bucură de livrare rapidă, cu costuri de procesare și comandă reduse.

Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 990 lei. Plata se face în siguranță cu cardul, iar Tehnovest garantează pentru autenticitatea produselor.

Pentru mai multe informații și consultații tehnice accesați pagina oficială Tehnovest.ro

Contact: office@tehnovest.ro

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro