Cluj

Pentru a scoate în evidență mâinile și mai mult!

Pentru a scoate în evidență mâinile și mai mult!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Unghiile scurte pot reprezenta o idee foarte bună pentru o manichiură interesantă, atipică și modernă care va atrage privirile multor persoane.

De ce? Deoarece majoritatea persoanelor preferă ... mai ales unghiile lungi. Manichiurile un unghii scurte mai au și alte avantaje importante: rezistă mai mult timp, sunt comode și nu necesită o atenție importantă, pot fi realizate și cu ajutorul ojelor semipermanente sau al ojelor clasice. Este un timp foarte bun și pentru recuperarea unghiilor, după o perioadă lungă de folosite a produselor profesionale complexe de tip gel UV, polygel sau pudre acrilice. Așadar, analizați această idee și puneți-o în aplicare repede, dacă vă avantajează.

Pentru o manichiură cu unghii scurte aveți însă nevoie de un nails shop care să comercializeze produse de foarte bună calitate pentru îngrijirea unghiilor. Ele pot fi alese și la salonul unde vă realizați manichiura și pedichiura sau pot fi cumpărate de dumneavoastră, dacă ați văzut ceva foarte interesant care vă place în mod special. Pentru manichiurile scurte aveți nevoie de oje sau geluri moderne de calitate și foarte estetice. Nu strică deloc nici decorurile moderne, de toamnă sau de zi sau chiar și cele mai complicate pentru ținutele speciale.

Un singur loc, produse multiple de foarte bună calitate


Dacă nu aveți multe probleme de rezolvat, consultați în timpul liber oferta unui important distribuitor de produse profesionale pentru îngrijirea unghiilor – Enails.ro. Oferta este atât de generoasă încât va fi foarte greu să alegeți repede un produs necesar. Oricum, vă recomandăm în special ojele semipermanente, gelurile pentru construcții (dacă obișnuiți să vă faceți manichiura acasă!) și colecția de decoruri unghii. Valoroase sunt și soluțiile pregătitoare deoarece multe dintre ele conțin substanțe care protejează foarte bine unghiile.

Nu renunțați la ideea unei manichiuri French!


Clasică, elegantă și de efect, manichiura French nu s-a demodat nici în zilele noastre. Este atât de simplă și are oferă unghiilor un contur atât de simplu, încât efectul va fi întotdeauna de surprindere și îngrijire deosebită. Pentru o astfel de manichiură aveți nevoie de produse profesionale pentru îngrijirea și curățarea cuticulelor, de lacuri incolor de calitate sau de oje semipermanente nude. Cereți stilistului dumneavoastră imagini cu modele de manichiuri French moderne și readaptate. Există posibilitatea ca unul din ele să fie exact ceea ce căutați în acest moment dumneavoastră.

Nu excludeți aplicarea unui decor simplu și discret sau aplicarea unui tatuaj adaptat evenimentului la care urmează să participați. Nici acestea nu sunt de neglijat. Mai aveți nevoie de produse pentru hidratarea pielii și a cuticulelor și de produse care să vă întărească unghiile. Toate tratamentele simple, de acest tip, este recomandat să le începeți cu 3-4 săptămâni înainte de evenimentul la care urmează să participați.