Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

PEFOC cucerește Clujul cu promoții la șeminee premium și servicii profesionale de montaj

PEFOC cucerește Clujul cu promoții la șeminee premium și servicii profesionale de montaj

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
702

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tot mai mulți clujeni au început să aprecieze farmecul și atmosfera de neegalat pe care le pot oferi un șemineu pe lemne premium, fiecărei locuințe, alături de căldura îmbietoare și eficiența incomparabilă a focului pe lemne. Și dacă ai visat dintotdeauna la un șemineu spectaculos sau la o soba pe lemne Cluj, acum este momentul perfect pentru achiziție, mai ales că, oferta meșterilor sibieni de la PEFOC vine cu o mulțime de promoții și reduceri semnificative de prețuri la toate tipurile de focare pe lemne, pe gaz, pe peleți sau electrice - o gamă impresionantă de soluții alternative de încălzire de calitate superioară, disponibile rapid din stoc propriu, fără intermediari și la cel mai bun raport calitate/preț de pe piață!

Calculează-ți bugetul și alege-ți modelul preferat, iar de restul se ocupă meșterii sibieni! Operațiunile de montaj, opțiunile disponibile sau alte detalii tehnice, vor intra pe mâna profesioniștilor adevărați, care vor stabili zona unde poate fi amplasat șemineul, ținând cont de toate particularitățile proiectului tău, precum: randamentul pe care îl aștepți de la un semineu pe lemne, poziția coșului de fum, grinzi, pereți, geamuri, uși, etc.

Toți membrii echipei PEFOC, își cunosc meseria în cele mai mici detalii! Fiecare partener cu sute de șeminee la activ este recomandat de aptitudini de necontestat, experiență vastă și seriozitatea de a livra calitate la nivelul standardelor cu care ne-am obișnuit toți clienții. Așadar, când spui un șemineu sau o sobă de calitate superioară, cu siguranță toate gândurile se vor îndrepta către meseriașii de încredere, parteneri oficiali ai companiei cu sediul central la Sibiu, pe care îi recomandăm cu cea mai mare responsabilitate.

Serviciile oferite în toate regiunile importante ale țării sunt extrem de variate, astfel încât să poată corespundă, oricăror cerințe din partea clienților:

- suport tehnic, consultanță în alegerea corectă a materialelor și dimensionarea acestora în funcție de necesarul termic al casei și proiectarea personalizată a șemineelor;

- construirea de șeminee clasice, rustice sau moderne ori elegante, folosind modele de focar semineu pe lemne din fontă sau focare șamotate, drepte sau pe colț;

- construire și montaj de termoșeminee (șeminee tip centrală) care pot deservi întreaga locuință prin încălzirea apei menajere din calorifere. Echipa se ocupă de astfel de lucrări de la zero, până la stadiul „la gata”, executând atât montajul șemineului, cât și legarea la instalația hidraulică și automatizarea întregului sistem de încălzire;

- construcția, montajul și racordarea coșurilor de fum pentru șeminee, sobe sau centrale pe lemne, peleți sau pe gaz, furnizând soluții termice complete, alături de alte multe servicii de întreținere, remediere, mentenanță, verificare și curățare a șemineelor, sobelor, a canalelor de evacuare a fumului.

Așadar, indiferent dacă ești din Cluj sau Timișoara, în oricare colț al țării te-ai afla, PEFOC colaborează cu parteneri de ani de zile, pentru care garantează că șemineul tău va fi lăsat pe mâna unui profesionist serios. Pe lângă comercializarea și serviciile de montaj profesional, produsul tău va beneficia de transport gratuit în maximum două zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Îți dorești ca locuința ta să fie una primitoare? Vrei să îți găsești refugiul și confortul în căminul tău la întoarcerea acasă? Ai ajuns în locul potrivit! De la decorațiuni și accesorii dedicate, la șeminee moderne și sisteme de încălzire casnice sau profesionale, pefoc.ro este casa virtuală a unora dintre cele mai bune soluții termice alternative din România!

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.