Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Patru tehnici simple pentru a aprofunda rapid o limbă străină

Patru tehnici simple pentru a aprofunda rapid o limbă străină

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Target Web
Vizualizari
583

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ți-ar plăcea să studiezi în Statele Unite, să mergi într-o excursie prin Marea Britanie sau să petreci vara făcând surf în Hawaii, iar pentru că vrei să comunici cu băștinașii, ai decis să urmezi un curs de limba engleză. Primul și poate cel mai important pas este îndeplinit. Este important să ai în vedere faptul că învățarea unei limbi străine, fie că este vorba de engleză, germană sau orice altceva, necesită un efort susținut. Verifică oferta educațională a centrului lingvistic Twinkle Star pentru a alege cursul potrivit nevoilor tale: www.twinklestar.ro

Ca orice altă activitate, învățarea unei limbi noi necesită determinare. Cu toate acestea, îți vom prezenta o serie de metode eficiente prin care poți accelera procesul de aprofundare a cunoștințelor.

1. Împrietenește-te cu vorbitori nativi

Sigur, ne-am obișnuit să avem totul la un click distanță și să glisăm pe ecranul dispozitivelor mobile toată ziua, iar uneori avem impresia că totul poate fi învățat, studiat și exersat fără a interacționa cu ceilalți. Vrei o diplomă de master? Înscrie-te la un curs online. Ai nevoie de o rețetă grozavă? O poți căuta pe Google. Ți-ar plăcea să înveți o limbă străină? Alege aplicația corespunzătoare.

Este adevărat că Internetul te poate ajuta să-ți dezvolți vocabularul într-o limbă nouă și să câștigi mai multă încredere în ceea ce știi deja, dar cum rămâne cu abilitatea de a comunica? Din fericire, interacțiunea umană este posibilă și online. Printr-un simplu apel video sau audio poți intra în legătură cu oameni din toate colțurile lumii. Ceea ce este minunat, însă online niciodată nu te vei întâlni cu un spectru atât de amplud e situații cum o poți face offline.

Pentru a beneficia cât mai mult de toate avantajele interacțiunii cu vorbitori nativi, cea mai bună variantă este să participi la întâlniri în viața de zi cu zi. De exemplu, încearcă să găsești un vorbitor nativ în orașul tău. Vă puteți întâlni la o cafea sau puteți să faceți un tur al obiectivelor turistice din zonă.

Pe de altă parte, dacă timpul și bugetul îți permit, poți merge într-o excursie prelungită în străinătate, iar astfel vei experimenta literalmente vorbitul în limba respectivă. Dar orice ai decide până la urmă, asigură-te că nu aștepți până când ești „gata” și „capabil”. Amintește-ți mereu, limbile străine există pentru a fi vorbite, indiferent de nivelul la care ești în acest moment.

2. Folosește cuvinte noi cât mai des

Mulți studenți notează cu regularitate toate cuvintele noi într-un caiet, dar apoi nu le folosesc niciodată în conversații. Desigur: a scrie cuvinte noi este un obicei bun, dar cu siguranță nu este suficient. Așa că data viitoare când auzi o expresie nouă, nu o nota doar, încearcă să o folosești cât mai curând posibil, în cât mai multe moduri diferite. Spune-o sau folosește-o în propoziții, află cum sună un substantiv, adjectiv sau verb derivat din el și, de asemenea, întreabă-ți prietenii vorbitori nativi care sunt modurile în care se poate interpreta expresia.

3. Pune multe întrebări

Nu fi ca un student timid care tace și doar scrie cu nerăbdare: profesorii iubesc elevii care pun întrebări bune! Nu știi ce să întrebi? Amintește-ți că cele mai bune întrebări sunt cele care îți vor oferi mai multe informații sau îți vor clarifica ceva despre care încă ai îndoieli. Același principiu se aplică și conversațiilor pe care le ai cu interlocutorii tăi. Nu te teme că vei părea ignorant. Este normal să pui întrebări sau să faci greșeli atunci când înveți ceva nou.

4. Începe cu ceea ce ai nevoie cu adevărat

Scopul pentru care oamenii învață o limbă străină diferă de la o persoană la alta. Dacă te pregătești pentru un concediu sau o vizită în străinătate, atunci vei avea nevoie de un vocabular care să se axeze pe solicitarea de direcții, informații turistice sau feluri de mâncare. Pe de altă parte, dacă te pregătești pentru susținerea unui examen, de exemplu certificarea Cambridge English, atunci va fi nevoie să te axezi și pe noțiuni gramaticale, pe lângă cele de vocabular, pronunție și vorbire.

5. Înscrie-te un curs specializat

Cum spuneam la început, una dintre cele mai la îndemână modalități de a învăța o limbă străină este prin intermediul cursurilor organizate de traineri specializați. Vei putea astfel să îți îndrepți energia doar spre a sedimenta informațiile noi, nefiind nevoie să îți stabilești un plan de învățare sau să cauți materialele potrivite. Pentru cursuri de engleză și germană, verifică oferta educațională a centrului lingvistic Twinkle Star: twinklestar.ro

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/