Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Parfumurile, o marcă personală a reprezentantelor sexului frumos

Parfumurile, o marcă personală a reprezentantelor sexului frumos

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
485

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Iubim să ieșim în evidență orice împrejurare, de aceea de multe ori facem tot ceea ce ne stă în puțină pentru a atrage atenția într-un mod pozitiv. De multe ori, atenția ne este focusată exclusiv pe ținută, pentru că trăim mereu cu impresia ca este singura ce poate întoarce priviri. În realitate însă, accesoriile, atitudinea și chiar parfumul, sunt de asemenea detalii ce ne transforma în niște prezențe de invidiat. Ne vom îndrepta însă atenția asupra parfumului, acel “accesoriu” care deși nu se vede, poate contribuie semnificativ la imaginea noastră de ansamblu.

Așa cum probabil bine știm, parfumurile nu pot fi alese pur și simplu la întâmplare, ci acestea ar trebui să posede calități deosebite pentru ca efectul parfumului să fie cel la care sperăm. Adesea însă utilizăm parfumurile din obișnuința, fără a lua în calcul că deosebitele parfumuri pentru femei sunt de facto o marcă personală a oricărei reprezentante a sexului frumos. Iată câteva lucruri interesante despre parfumuri și despre efectul pe care acestea le creează prin fragrantele lor deosebite!

Parfumurile ne oferă încredere

Chiar dacă poate părea un lucru greu de crezut sau chiar exagerat, parfumurile au o capacitate incredibilă de a spori încrederea în noi și în potențialul pe care îl avem. Atunci când suntem convinși că am făcut cele mai bune alegeri în materie de vestimentație, parfumul este cel care practic vine în completarea acesteia, sporind încrederea în propriile alegeri dar și în propria persoană. Atunci când arătam perfect și mirosim incredibil, șansele de a ne transforma în atracția unui eveniment sunt destul de mari.

Parfumul este o marcă personală

Parfumurile au o abilitate incredibilă de a oferi numeroase detalii despre noi celor din jur. În fond acesta este și motivul principal pentru care parfumurile nu ar trebui alese niciodată la întâmplare, ci numai în concordanță cu starea noastră de spirit și cu personalitatea. Oricât de dificil ar fi de crezut, simpla fragranță a unui parfum are abilitatea de a ne aduce aminte de oameni și momente din trecut. Practic se poate spune că acesta funcționează precum un hipnotizant.

Parfumurile sunt produse cosmetice cărora le devenim cu ușurință fideli

Există zeci de produse cosmetice pe care le utilizăm cu regularitate pentru a ne pune imaginea personală cât mai bine la punct, însă parfumurilor le devenim cu mare ușurință fideli. De ce? Pentru că atunci când rezonăm perfect cu fragranțele acestora, este imposibil să nu ne îndrăgostim de ele. Astfel, nu este de mirare faptul că de îndată ce identificăm fragranța care ni se potrivește, nu ne mai despărțim de ea pentru foarte mult timp sau chiar niciodată.

Parfumurile influențează stări de spirit

Calitățile parfumurilor însă nu se opresc aici, astfel că trebuie consemnat totodată și faptul că parfumurile, prin mirosurile lor au capacitatea de a influența stări de spirit. Mai exact, un parfum îți poate îmbunătăți cu ușurință starea de spirit, cu condiția să îl alegi pe cel potrivit. Acest proces poate fi unul dificil, însă nu uita de faptul ca parfumul este unul dintre “accesoriile” care te definesc și care pot oferi o mulțime de detalii despre tine.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro