Cluj

Parcare Dezpezzi

Parcare aeroport Cluj

Detalii parcare auto

Adresa
Cluj Napoca, Strada Criseni
Social links
Categorie
Parcari auto
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
779

Voteaza & Distribuie

Prezentare parcare auto

Parcare Dezpezzi Cluj

Servicii profesionale de Parcare la 3 minute de Aeroportul International Cluj si toate facilitatile incluse: transfer gratuit intre parcare si terminalele de plecari-sosiri din Aeroport sau oricare alta locatie din Cluj-Napoca, punct special amenajat pentru descarcarea/ incarcarea/ cantarirea bagajelor, WC, supraveghere video si agent de paza 24/7, tarife flexibile, sistem de iluminat nocturn adecvat, internet wireless gratuit. Servicii premium, convenienta, siguranta, iar preturile sunt garantat cele mai bune.

Fiecare calatorie cu avionul, indiferent daca este in interes de afaceri, in scop turistic, pentru un sejur sau o vacanta, implica problema transportului si accesului la aeroport cat mai facil si mai putin costisitor, atat pentru pasagerii din Cluj-Napoca cat si din tara. Cu Dezpezzi Park & Fly ai siguranta ca beneficiezi de cel mai bune tarife parcare langa aeroport Cluj de pe piata, avand aceleasi beneficii si servicii de calitate premium.

Alege acum serviciul de parcare aeroport Cluj pe termen lung sau scurt oferit de Dezpezzi Park & Fly Cluj-Napoca, parcare aeroport Cluj.

Filtre parcare auto

Tip parcare: Parcare pentru autoturisme, Privata
Capacitate parcare: sub 100 locuri