Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Pantofii cu toc - armă a seducției feminine

Pantofii cu toc – armă a seducției feminine

Detalii anunt

Web
https://www.stylishcircle.ro/pc/femei/incaltami...
Social links
Pret
50 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
1174

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Pantofii cu toc reprezintă un adevărat simbol al frumuseţii. Aceştia ne fac să ne simţim sexy şi puternice şi reuşesc să ne scoată în evidenţă de fiecare dată, deoarece postura ni se schimbă, iar silueta pare mult mai înaltă şi subţire.

Chiar dacă nicio femeie nu poartă pantofi cu toc la ordinea zilei, este bine să deţii câteva perechi pentru evenimentele speciale. Iar dacă lucrezi într-un mediu în care trebuie să respecţi un dress-code formal, aceştia nu trebuie să îţi lipsească.

Pantofii pentru ocazii


Pentru un eveniment glam cea mai bună opţiune sunt pantofii stiletto. Aceştia îi găsesti disponibili într-o multitudine de culori, însă recomandarea noastră este să mergi pe o nuanţă nude care se va potrivi la majoritatea ţinutelor. Pentru a-i face mai puţin incomozi, nu uita să foloseşti branțuri cu gel activ. Şunt foarte eficiente!

De asemenea, ţine cont de faptul că nu trebuie să alegi tocurile cele mai înalte. Şi cele de 8 sau 10 cm arăta foarte bine!

Pantofii pentru ţinutele office


De cele mai multe ori pentru ţinuta de la birou mizăm pe pantofi comozi cum sunt cei Oxford, mocasini, sau chiar pantofi sport. Însă dacă jobul nu îţi permite şi trebuie să porţi la ţinutele elegante pantofi cu toc, poţi alege între: pantofi cu toc de 5 centimetri, care nu îţi vor pune beţe în roate şi nu vei ajunge acasă cu bătături la picioare după o zi întreagă, sau, șimai bine, pantofii cu toc kitten – sunt deosebit de stilaţi, au o notă clasică şi se potrivesc de minune la ţinutele elegante.

Dacă nu ştii de unde să îţi achiziţionezi pantofi cu toc de calitate, Kalapod îţi pune la dispoziţie cele mai variate modele: de la stiletto simpli sau cu barete, pantofi cu toc kitten sau mediu, până la pantofi cu decupaje inedite.

Secretul pentru a fi graţioasă atunci când porţi pantofi cu toc este să îţi alegi perechea potrivită!

Filtre anunt

Produse vandute: Incaltaminte

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro