Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Pantalonii de in

Pantalonii de in

Detalii anunt

Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1323

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Te intrebi ce să porţi când afară sunt 30 de grade şi trebuie să ai un look chic? O pereche de pantaloni de in. Te poţi gândi că o pereche de pantaloni nu este cea mai bună soluţie pe perioada verii, insă datorită materialului lejer aceştia nu se lipesc de piele, ceea ce îi face ideali pentru sezon.

Tipuri de ţinute
în funcţie de ocazie

O ţinută simplă, potrivită pentru un look de zi cu zi sau pentru o plimbare romantică pe malul mării, poate fi compusă dintr-o pereche de pantaloni de in, o bluză cu motiv marinăresc, nişte sandale simple cu talpa plată şi o pălărie de vară.

Stilul minimalist este, de asemenea, ideal pentru ţinutele casual: pantaloni de in gri, un tricou alb şi nişte tenişi albi. Simplu, dar de efect!
Iată o ţinută care îţi va un look professional într-o clipită: o pereche de pantaloni de in kaki, o cămaşă simplă cu mâneca scurtă şi nişte sandale cu toc mediu. Adaugă nişte bijuterii finuţe din argint pentru a completa look-ul.

Seara alege un outfit all-black: pantaloni evazaţi de in negri, un maieu negru cu spatele gol şi nişte sandale cu platformă.

Este atât de simplu să asortezi pantalonii de in (sau leinenhosen Damen – foarte populari in Germania)

Filtre anunt

Produse: Imbracaminte

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/