Cluj

Pantaloni palazzo florali

Pantaloni palazzo florali

Detalii

Web
https://www.stylishcircle.ro
Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 saptamana si 1 zi
Vizualizari
2218

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Alege un model vesel și colorat!
Unul dintre cele mai populare și ușor de purtat imprimeuri este cel floral, dar sunt câteva secrete pe care trebuie să le cunoști înainte de a compune o ținută cu astfel de haine.

Cel mai important este să îți alegi o piesă centrală cu o greutate stilistică mare, iar în sensul acesta îți recomandăm să alegi o pereche de pantaloni palazzo florali. Pe lângă un imprimeu vesel și colorat cum este cel cu flori, se adaugă și croiul deosebit al unor asemenea pantaloni care vor rezulta într-o piesă deosebită.

După ce ți-ai ales pantalonii, trebuie să mai ții cont de câteva aspecte în ceea ce privește compunerea întregii ținute. Este important să știi ce anume funcționează cu imprimeul floral, pentru că nu îți dorești ca rezultatul să fie unul dezastruos din punct de vedere stilistic.

Cel mai bine și cel mai sigur ar fii să asortezi o pereche de pantaloni palazzo florali cu un top cât mai simplu, atât din punct de vedere al croiului cât și al culorilor.

În afara situațiilor când ai un top din același material ca al pantalonilor, caută să nu pui împreună mai multe tipuri de printuri dacă nu stăpânești bine această zonă. Un top alb sau într-o culoare care se regăsește în imprimeul pantalonilor este o alegere care nu te va lăsa să dai greș.

Dacă îți dorești totuși mai mult decât o pereche de pantaloni palazzo florali și un top simplu, te poți juca în zona accesorizării și cu restul elementelor. Poți să adaugi accente metalice atât prin accesorii cât și la nivelul încălțămintei.

Asemenea pantaloni vor arăta foarte bine alături de o pereche de pantofi cu toc fie stiletto, fie sandale cu platformă, iar dacă nu ești adepta tocurilor, o pereche de sandale statement fără toc ar fii suficiente.

Cel mai important lucru atunci când alcătuiești o astfel de ținută este să nu uiți să păstrezi pantalonii în centrul atenției, iar restul elementelor se vor potrivi de la sine dacă sunt alese în mod corect.