Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Ofertele la manere si butoni de mobila

Ofertele de toamna la manere si butoni de mobila

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
150 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
1278

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Butoanele și mânerele dvs. de la Protege Parol vor declanșa întreaga cameră atunci când se potrivesc cu scara relativă a sertarelor și ușilor. Proporțiile potrivite fac o mare diferență. Pentru a vă ajuta să alegeți dimensiunea corectă a feroneriei decorative, am reunit câteva imagini care arată scala relativă a diferitelor piese pe diferite dulapuri. Acestea nu sunt reguli dure și rapide, ci un ghid pentru a începe.

Mânerele și butoanele de mobilă de la furnipart sunt proiectate de designeri recunoscuți la nivel internațional. Mânerele și butoanele pentru mobilier sunt destinate bucătăriilor și băilor noi și, de asemenea, pentru ușile mai vechi ale dulapurilor de bucătărie, sertarelor de bucătărie sau ușilor dulapurilor, care ar câștiga un aspect nou cu mânere și butoane noi pentru mobilier. Ne-am organizat mânerele și butoanele de mobilă în categorii, astfel încât să puteți obține rapid o imagine de ansamblu. De asemenea, puteți utiliza opțiunile de căutare pentru a găsi cu exactitate mânerul de care aveți nevoie.

Feroneria pe care o alegeți pentru dulapurile din bucătărie sau baie este ca „bijuteriile” camerei. Asigurați-vă că se potrivește cu restul designului. Puteți face acest lucru cu formă, culoare și chiar stil. Amestecarea și potrivirea metalelor - o tendință foarte populară în acest moment - trebuie făcută cu atenție. Nu exagerați. Cele mai populare butoane și trage sertare sunt în prezent nichel satinat, crom și bronz. Alegerile tale se întind mult peste acestea. Tragerile din sticlă pot adăuga o notă frumoasă bucătăriei dumneavoastră.

Filtre anunt

Gen mobila: Accesorii mobila
Accesorii mobila: Manere mobila

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro