Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Obtine o apa de calitate pentru uz industrial prin serviciile de la EcoDrill

Obtine o apa de calitate pentru uz industrial prin serviciile de la EcoDrill

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
720

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Apa, fie ca este folosita pentru uz casnic sau industrial, trebuie sa fie de calitate, astfel incat sa nu isi piarda din proprietatile sale. Daca e sa vorbim strict de alimentare apa uz industrial, trebuie mentionat faptul ca multe companii, precum si produsele pe care acestea ni le pun la dispozitie nu ar mai exista fara apa. Apa este folosita aproape in orice pas al procesului de manufacturare si de productie. Fie ca vorbim aici despre apa dezionizata folosita in industria farmaceutica si electronica, fie ca vorbim despre apa cu duritate scazuta, folosita pentru alimentarea cu cazane, apa este extrem de necesara.

Conform unor studii de specialitate, industria in general foloseste aproximativ 40% din totalul apei consumate la nivel global. Fabricile si alte industrii folosesc apa in timpul procesului de productie, atat in realizarea produselor, cat si pentru a racori echipamentele folosite. Conform unui studiu, apa industriala este folosita pentru fabricarea, procesarea, spalarea, diluarea, racorirea sau transportarea unui produs.

In functie de produsele ce urmeaza a fi fabricate si in functie de calitatea apei din zona unde se afla fabrica de exemplu, sunt necesare anumite tratamente tehnologice ce trebuie aplicate apei pentru ca aceasta sa poata fi utilizata. In acest sens, este necesar sa se apeleze la o firma specializata pe echipamente de purificare a apei prin procese de osmoza. Cu ajutorul acestora, se produce o apa de calitate pentru uz industrial, dar si casnic sau medical.

Echipamente de purificare a apei de la EcoDrill


Inca de acum 13 ani, EcoDrill este unul din liderii din Romania in ceea ce priveste forajele profesionale in orice tip de sol, sistemele de pompare profesionala, sistemele de energie neconventionala si altele. In cadrul companiei regasim si echipamente de purificare a apei prin procesul de osmoza. Cum ajuta acestea?

Ei bine, echipamentele comercializate de EcoDrill nu necesita tratarea chimica a apei, ceea ce reprezinta un plus in pastrarea calitatii acesteia. De asemenea, ajuta la eliminarea a peste 99% din impuritatile organice si anorganice dizolvate in apa, elimina peste 99% din impuritatile biologice si prelucreaza apa de intrare astfel incat sa rezulte una de calitate superioara. Apa rezultata este una pura, demineralizata si aproape sterila.

Accesand site-ul oficial - ecodrillforaje.ro - veti putea regasi toate informatiile necesare in legatura cu acest tip de echipamente si cum pot ajuta acestea in afacerea voastra de succes.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro