Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Obiective de neratat într-o vizită în județul Cluj

Obiective de neratat într-o vizită în județul Cluj

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
457

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Municipiul Cluj-Napoca, supranumit de mulți orașul din Inima Transilvaniei, este una dintre cele mai palpitante destinații pentru vacanță din țara noastră. Aici vei descoperi o arhitectură uimitor de frumoasă, inclusiv edificii religioase în stil gotic, ce au trecut cu succes testului timpului. Așadar, în continuare, descoperă câteva atracții și activități pe care nu trebuie să le omiți atunci când îți organizezi un sejur în orașul comoară.

Admiră Opera Națională și obiectivele din Piața Unirii


Piața Unirii este unul dintre cele mai frumoase și reprezentative obiective de turism Cluj și, de asemenea, locul ideal de unde poți porni în călătoria ta de explorare a orașului. Aici vei putea admira numeroase atracții ale orașului, printre care se află și 2 dintre cele mai reprezentative: Biserica Romano-Catolică „Sfântul Mihail” și statuia marelui rege maghiar Matei Corvin. Situată în Piața Ștefan cel Mare, Opera Națională este una dintre cele mai frumoase și impunătoare clădiri din oraș. Aceasta a fost ridicată în anul 1919, fiind proiectată de câțiva arhitecți austrieci. Exteriorul neo-baroc este absolut superb și se potrivește pe deplin cu interiorul, completând și oferind un farmec aparte fiecărui spectacol organizat aici.

Descoperă la pas povestea orașului


Cea mai bună modalitate de a descoperi povestea orașului prin obiectivele sale turistice este la pas. Astfel, în timpul plimbării tale, numeroase bijuterii arhitecturale îți vor ieși în cale și îi vor oferi autenticitate experienței tale. Dacă vrei să te asiguri că nu omiți nici o zonă importantă a orașului, poți apela, cu încredere, la un ghid turistic. Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Cluj organizează tururi ghidate gratuite de luni până vineri. Sediul centrului este situat pe strada Memorandumului nr. 21.

Explorează tărâmul din adâncuri de la Salina Turda


Salina Turda reprezintă unul dintre cele mai spectaculoase atracții ale întregului județ. Situată în municipiul Turda, aceasta este un adevărat tărâm magic ascuns în adâncuri, iar o excursie de o zi la acest obiectiv te va lăsa, negreșit, fără cuvinte. În anul 2008, Salina Turda a trecut printr-un proces complex de renovare, realizându-se o bază modernă de recreere și tratament. Printre facilitățile de care te vei putea bucura aici amintim: un lift panoramic, o pistă de minigolf, două piste de minibowling, un teren de sport și nu numai.

Așadar, atât municipiul Cluj-Napoca, cât și împrejurimile sale, oferă numeroase atracții turistice deosebite, ce merită să le descoperi. Data viitoare când îți planifici o vacanță în județul Cluj, nu uita să incluzi și obiectivele menționate anterior.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro