Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Nu ai jucat niciodată la Loto? Iată ce trebuie să știi

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 saptamana si 3 zile
Vizualizari
292

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mulți români visează să câștige premiul cel mare la Loto 6 din 49. Problema este că unii dintre ei nici măcar nu joacă. Dacă pui un bilet, ai o șansă, oricât de mică ar fi ea. Altfel, nu se poate întâmpla nicio minune. De aceea, nu strică să vezi cum se joacă la loto și să îți încerci norocul, fără să faci o obsesie din câștig. Poți juca un singur bilet simplu, la cel mai mic preț. Dacă e să se alinieze astrele, este suficient.

Înainte de a prezenta mecanismul jocului de loto, să spunem câte ceva despre Loteria Română, care îl organizează. Această companie de stat s-a înființat încă din 1906, iar în 1950 a lansat primul produs foarte popular: lozul în plic.

Din acest an este disponibil Loto 6/49 online


Inițial, jocurile de loterie se organizau în biserici, pentru ajutorarea oamenilor sărmani. Apoi, s-a trecut la un sistem prin care erau acordate premii importante, în apartamente, mașini sau excursii.

În prezent, Loto 6/49 este cel mai important produs al loteriei de stat. După cum indică și numele, sunt extrase 6 bile dintr-un total de 49. Din acest an, se poate juca și online, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să te adaptezi la programul unei agenții pentru a-ți încerca norocul la loteria din România. La alte loterii se putea juca pe internet de mult timp.

Biletele la loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc pot fi achiziționate printr-o aplicație, iar câștigurile „normale” sunt achitate în agențiile stradale.

Poți juca trei variante simple


Un bilet pentru loto România 6/49, cel mai popular joc de loterie românesc, este format din trei părți. Prima parte are secțiuni, notate A, B și C, fiecare cu numere de la 1 la 49. Din fiecare secțiune poți selecta 6 numere, sau mai multe, dacă vrei să mizezi pe variante combinate, pentru a avea mai multe șanse de câștig. Desigur, și prețul va fi mai mare decât în cazul unui bilet simplu.

Dacă joci online, trebuie mai întâi să îți înregistrezi un profil de loterie, apoi să cumperi un bilet pe care să selectezi numerele. O dată ce ai completat miza, apeși pe „Cumpără” și plătești prin intermediul cardului bancar. Plata este finalizată după ce furnizezi informațiile despre numărul cardului, numele de pe card, data expirării, CVV. Datele biletului rămân în sistem.

Dacă preferi metoda clasică și joci în agenție, primești un tichet pe care sunt trecute numerele jucate, numărul de variante și miza.

Offline plătești și prețul hârtiei


Prețul unei variante simple 6/49 este de 5 RON, plus 0.50 RON costul biletului propriu-zis dacă joci offline. Dacă joci pe internet, scapi de taxă. Așadar, dacă completezi câte 6 numere în fiecare secțiune, vei avea de achitat 15 RON.

Extragerile pentru Loteria Română 6/49 au loc de doar două ori pe săptămână, în fiecare zi de Joi și Duminică. Rezultatele sunt transmise la televizor, iar ulterior sunt anunțate și la radio și publicate pe mai multe site-uri, printre care, evident, site-ul oficial al Loteriei Române.

Premiile sunt împărțite în patru categorii:

  • Categoria 1 – trebuie să ghicești toate cele 6 numerele extrase, caz în care iei marele premiu. De sărbători, acesta poate fi de câteva milioane de euro;
  • Categoria 2 – trebuie să ghicești cinci numere din cele șase extrase. Este un premiu consistent;
  • Categoria 3 – câștigi premiul în cazul în care ai pe bilet patru numere din cele șase extrase;
  • Categoria 4 – se câștigă cu numai trei numere dintre cele șase ieșite din urnă.

În cazul în care nu vrei să aștepți până joi sau până duminică pentru a simți adrenalina unei extrageri loto, ai și posibilitatea să joci online la una dintre zecile de loterii internaționale din ofertele agențiilor de pariuri online.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro