Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Noutati la Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasa pregatitoare si clasele I-IV!

Noutati la Proiectul International de Matematica Aplicata Cangurul, clasa pregatitoare si clasele I-IV!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
1509

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Noutăţi la Proiectul Internaţional de Matematică Aplicată Cangurul, clasa pregătitoare şi clasele I-IV!

Nou! În acest an şcolar, subiectele Proiectului Internaţional de Matematică Aplicată Cangurul, clasa pregătitoare şi clasele I-IV, se găsesc în cartea Matematică Distractivă, aprobată prin OMEN nr. 3022/08.01.2018. Testarea va avea loc sâmbătă, 24 martie 2018.
Responsabilul de proiect din centrele de testare transmite numărul de elevi înscrişi pe clase până vineri, 9 martie 2018. Înscrierea se poate face online pe www.cangurul.ro, la adresa de e-mail inscrieri@cangurul.rosau la numerele de telefon 0212434035 şi 0212434036.
La Proiectul Internaţional de Matematică Aplicată Cangurul ,elevii din clasa pregătitoare vor primi un test sub forma unor puzzle-uri cu 18 abţibilduri. Participanţii din clasele I, a II-a şi a III-a vor primi câte un test format din 24 de probleme. Elevii din clasa a IV-a vor primi un test format din 30 de probleme. La proba de baraj se vor califica numai elevii din clasa a IV-a, cu cele mai mari punctaje. O comisie de validare a rezultatelor va analiza clasamentele, matricele de răspuns ale elevilor, oglinda clasei şi va desemna elevii calificaţi la proba de baraj. Pentru informaţii suplimentare privind testarea şi modul de organizare a acesteia, vă recomandăm să citiţi cu atenţie Regulamentul afişat pe site-ul www.cangurul.ro.
Toţi participanţii vor primi câte o medalie şi participarea gratuită la concursul "Întreabă şi câştigă".
Câştigătorii probei naţionale de baraj vor primi premii.
Profesorii organizatori vor primi: acces la analiza oferită fiecărui elev, statistici ale rezultatelor obținute pe plan județean și național, diplome și adeverințe.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro