Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Noul iPhone X - cu ce noutăți ne surprinde acest smartphone

Noul iPhone X – cu ce noutăți ne surprinde acest smartphone

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1460

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dintre cele mai proaspete lansări ale companiei Apple, modelul iPhone X pare a fi o adevărată reușită, întrucât se prezintă într-un design nou, alături de o serie de caracteristici inedite ce diferențiază smartphone-ul de celelalte modele Apple de pe piață. Este prima lansare după o perioadă de 3 ani ce se prezintă sub alt design, dintre principalele noutati iPhone X remarcându-se ecranul ce acoperă o suprafață mult mai mare a întregului dispozitiv, comparativ cu modelele anterioare. Este vorba despre capabilitatea și dibacitatea cu care designerii au reușit să integreze un ecran mai mare în același spațiu.

Ce noutăți ne aduce modelul iPhone X?


Esența unui model nou de telefon constă în noutățile pe care le aduce. Prin ce se deosebește deci modelul menționat de celelalte articole Apple? Potrivit unei analize efectuate de către experții Glassgsm, unul dintre cele mai apreciate service-uri gsm din Suceava, dispozitivul prezintă o rezistență mult mai mare la praf și apă, dar elementul de noutate constă în gruparea difuzorului, a camerei frontale și sezorilor pe o bară ce crează impresia că este decupată în partea superioară a ecranului. Totodată vorbim despre primul model Apple ce include un ecran de 5.8 inch tip OLED – Super Retina, renumit pentru o afișare vizibil îmbunătățită, dar și eficiență energetică ridicată.

Spre deosebire de toate modelele anterioare, butonul Home a fost înlăturat (operațiunile specifice realizându-se prin gesturi intuitive desenate pe ecran cu degetul), precum și cel care îngloba tehnologia Touch ID (responsabilă pentru autentificarea cu amprentă). În schimb, FACE ID este noul sistem de recunoaștere facială ce utilizează camera cu infraroșu. Rolul acestuia este de deblocare a telefonului și oferirea accesului pentru diverse aplicații, precum și pentru efectuarea de plăți electronice cu ajutorul sistemului Apple Pay.

Alte noutati iPhone X? Elementele inovative incorporate în proaspăta lansare continuă și se extind și la nivelul tehnic. Astfel, dispozitivul dispune de memorie RAM de 3 GB și utilizează noul chipset A11 – alcătuit din 6 nuclee de procesare. Acesta reprezintă un avantaj pentru că oferă un spor de 25% vitezei de procesare, conferind telefonului un procent de 30% eficiență a acțiunii chip-ului grafic în comparație cu versiunea anterioară. Ambele camere foto sunt de 12 MP, reușind să filmeze 4k cu 60 de cadre/secundă. Potrivit reprezentaților Apple, camera este calibrată pentru a putea funcționa și în mediul augmentat.

Ce putem spune despre autonomia telefonului?


Noul iPhone X poate fi încărcat wireless. Încărcătorul destinat acestuia utilizează standardul Qi, fiind potrivit pentru încărcarea telefoanelor Apple cu stand-uri wireless Qi obișnuite, care pot fi utilizate în cazul oricărui telefon compatibil. În mod cert varianta încărcării smartphone-ului wireless va surâde utilizatorilor și în special împătimiților de smartphone-uri. Cu toate acestea, modelul nou lansat promite o autonomie mai mare decât a celorlalte modele Apple, chiar și cu 2 ore. Prețul acestuia este estimat în jurul sumei de 999 dolari, dispozitivul fiind disponibil și în versiuni de 256 GB.

Este un telefon scump pentru marea majoritate a românilor, însă partea financiară sigur nu va fi un impediment în calea celor care doresc să facă o astfel de achiziție.

https://glassgsm.ro/

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro