Cluj

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Apartine de
Cinema Florin Piersic
Vizualizari
987

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 11 noiembrie 201720:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ediţia cu numărul 22 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", organizată şi anul acesta de Diesel Events, va avea loc in data de 11.11.2017 începând cu ora 20.00, la Cinematograful Florin Piersic loc de referinţă pentru iubitorii de film clujeni.

Va putea fi urmărit formatul deja cunoscut publicului de gen: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internaţionale, prezentate în premieră în România.

Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura "Friandises", pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior "La Nuit des Publivores". Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele.
Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea.

La fel ca anul trecut, filmele vor rula simultan, atât în sală, cât şi în holul cinematografului unde se va instala un ecran mare şi se va amenaja un bar cu zonă de lounge.

PREŢURILE BILETELOR:
Categoria I - 96 lei
Categoria II - 78 lei
Categoria III - 67 lei
Categoria IV - 58 lei
Categoria V - 49 lei

Filtre eveniment

Tip eveniment: Evenimente diverse
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta