Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Nanorent

Detalii

Adresa
Cluj Napoca
Telefon
0743285053
Social links
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
983

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Nanorent Cluj

Nanorent este una dintre cele mai apreciate firme de rent a car din Cluj-Napoca. Nanorent Cluj-Napoca este o echipă cu experiență din domeniul rent a car Cluj care vă furnizează servicii premium de închirieri de mașini, cu preluare şi livrare gratuită la Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca.

Echipa de la Nanorent Cluj-Napoca vă stă la dispoziție non-stop cu o gamă diversificată de mașini de închiriat complet echipate pentru siguranța și confortul dumneavoastră la cele mai rezonabile prețuri de pe piața de rent a car din Cluj-Napoca. Nanorent nu percepe plata în avans pentru mașina de închiriat la rezervarea online sau prin telefon.

Vă stăm la dispoziție cu oferte complete de masini de închiriat în regim de rent a car în orașele: Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Bistrița, Baia Mare și Oradea. Nanorent se adreseaza tuturor persoanelor aflate fie în vacanță, fie în interes de serviciu și care doresc să închirieze o mașină în Cluj-Napoca.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro