Cluj

Naman: a tribute to the master

Naman: a tribute to the master

Detalii petrecere/concert

Telefon
0735383444
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Nomad Gastro Pub
Vizualizari
955

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 16 octombrie 201719:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Naman: a tribute to the master - Seară de muzică clasică indiană

În seara următoare concertului "West meets East", Udhai Mazumdar (tabla), Rohan Dasgupta (sitar) și Bhaskar Das (bansuri) vă invită să descoperiți cele mai frumoase compoziții ale legendarului muzician Pt. Ravi Shankar, precum și istorisiri fascinante despre viața și personalitatea acestui mare artist, care a făcut cunoscută în Occident muzica clasică indiană.

Udhai Mazumdar este un interpret de excepție al instrumentului de percuție tabla, compozitor și discipol al maeștrilor Kaviraj Ashutosh Bhattacharya și Pandit Ravi Shankar. Udhai l-a acompaniat pe Ravi Shankar în multe concerte internaționale, inclusiv în fața familiilor regale ale Marii Britaniei și Suediei.

Bhaskar Das este un talentat interpret la bansuri (flaut indian din bambus) înregistrat la ICCR (Consiliul Indian pentru Relații Culturale), recunoscut ca un artist de top de All India Radio & Door Darshan, câștigător a numeroase concursuri muzicale, absolvent al Universității din Banares prin intermediul unei burse de studiu oferite de Guvernul Indiei.

Rohan Dasgupta este unul din cei mai promițători tineri interpreți la sitar. A învățat arta muzicii clasice indiene de la Pandit Harashankar Bhattacharya, Ustad Abdul Halim, Jaffer Khan și Pandit Udhai Mazumdar. Rohan a beneficiat de o bursă națională de studiu oferită de Ministerul Culturii și a fost premiat de către președintele Indiei în 2008.

Cost de participare: 25 lei (include o băutură)

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta