Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Multiplex Leul

Multiplex Leul

Detalii centru comercial

Adresa
Cluj Napoca, Strada Ploiesti, nr. 6-8
Telefon
0264535326
Social links
Categorie
Centre Comerciale
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
4624

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru comercial

Multiplex Leul Cluj Napoca


Multiplex Leul este cel mai mare centru comercial din inima orasului Cluj-Napoca. El este situat in Piata Mihai Viteazu, se intinde pe aproximativ 35.000 m² si gazduieste o parcare supraterana, piata agro-alimentara, un centru de distractii, spatii comerciale si zona de birouri. Cladirea este structurata astfel: demisol, parter, 6 etaje si terasa. La demisolul cladirii functioneaza un cunoscut supermarket care intampina clientii cu o gama diversificata de produse. La parter functioneaza piata agroalimentara amenajata la standarde europene, banca, farmacie, fast food si magazine de profil alimentar (carne, oua, lactate, paine,etc.) si non-alimentar.

La etajul 1 va asteapta cel mai mare centru de distractii din Transilvania, unde puteti juca bowling, biliard, snooker, tenis de masa sau jocuri la simulatoare. De asemenea va puteti petrece timpul stand cu prietenii la Cafe Leone. Bamboo Fitness & Spa este alegerea ideala pentru cei care doresc sa faca sport sau vor sa se relaxeze. La etajele urmatoare se afla parcarea supraterana pazita si supravegheata video cu o capacitate de aproximativ 400 de locuri de parcare. Terasa aflata la etajul 7 ofera o priveliste frumoasa a orasului Cluj-Napoca si gazduieste un restaurant.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro