Cluj

Mr. Stone

Mr. Stone

Detalii firma

Adresa
Cluj Napoca, Calea Turzii, nr. 187 C
Telefon
0264480365, 0263235964, 0747332150, 0747968490
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 6 zile si 13 ore
Vizualizari
1139

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Mr. Stone Cluj Napoca


Tipurile de piatra naturala pe care le comercializam in Cluj-Napoca sunt: quartzite, ardezie, gresie, gneisuri, serpentinit, porfir, calcar, granit, andezit, bazalt, tuff vulcanic si marmura care pot fi neregulate (poligonale), regulate, mediterane si paneluri. Formele regulate si neregulate (poligonale) pot fi cu suprafete naturale, semifinisate sau finisate. Pentru amenajarile exterioare se intrebuinteaza la placarea fatadelor (caselor), soclurilor, gardurilor, scarilor, teraselor, stalpilor de sustinere, piscinelor, barbeque, pavarea curtilor sau aleilor din gradini.

Pentru amenajari interioare se foloseste cu succes la placarea bucatariilor, bailor, living-urilor, balcoanelor, semineelor, pardoselilor, ca blaturi in bucatarii sau bai, ca glafuri ... inlocuind cu mult succes faianta si gresia oferind mult mai multe posibilitati de amenajare si particularizare a spatiilor, pretandu-se tuturor preferintelor ambientale: classic, modern, elegant, rustic.

Oferta noastra include si o gama variata de caramida aparenta Klinker si parchet triplu stratificat care se compune din trei straturi de lemn asamblate industrial in care stratul superior este de esenta nobila: merbau, jatoba, wenge, salcam, doussie, artar Canadian, nuc American, fag, stejar, frasin, cires.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: 8:00 - 13:00

Filtre firma

Program extra: Sambata
Materiale amenajari: Calcar, Granit, Marmura, Onyx, Travertin
Materiale de constructii: Pavaje si piatra decorativa