Cluj

Monoloagele vaginului

Monoloagele vaginului

Detalii spectacol

Telefon
0737300300, 0730083883
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
801

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 1 martie 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Monoloagele vaginului este un spectacol simplu, curat, al cărui ingredient principal este lejeritatea și finețea actoricească a celor trei protagoniste fiind un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate. Emoție, senzualitate, feminitate. Nu vă lăsați induși în eroare de titlu. Nimic nu va fi vulgar sau la prima mână. Textul aflat la baza spectacolului s-a jucat pentru prima dată în subsolul unei cafenele din Greenwich Village, iar apoi a fost tradus în nu mai puțin de 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Printre actrițele care au interpretat acest text excepțional se numără: Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.

Un spectacol simplu, curat, al cărui ingredient principal este lejeritatea şi fineţea actoricească a celor trei protagoniste: Serenela Mureşan, Cristina Ragos şi Codruţa Vasiu.

"Monoloagele vaginului" - un exercitiu de o rară sensibilitate. O porţie de umor de cea mai bună calitate. Emoţie, senzualitate, feminitate.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru