Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mondo Project

Mondo Project

Detalii

Adresa
Cluj Napoca, Strada General Ion Dragalina, nr. 94
Telefon
0722859744
Categorie
Consultanta in domeniul arhitecturii si design-ului
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1061

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mondo Project Cluj
înființată în anul 2004, oferă servicii de dirigenție de șantier, în județul Cluj, la cele mai înalte standarde profesionale, pentru domeniile:

  • construcții civile, industriale și agricole, având competența maximă – categoria A
  • construcții edilitare și de gospodărie comunală.

Fondatorul societății, dr. ing. Horațiu MOCIRAN, are o înaltă pregătire profesională și științifică, fiind șef de lucrări (lector universitar) la Facultatea de Construcții a Universității Tehnice din Cluj-Napoca. În această calitate predă disciplina de Rezistența materialelor. Fondatorul societății este unul dintre foarte puținii diriginți de șantier din județul Cluj care deține competența maximă – categoria A. Aceasta ne permite să angajăm lucrări și din categoriile inferioare de importanță: B, C și D.

Suntem la curent cu ultimele noutăți pe plan internațional din domeniul construcțiilor, deoarece fondatorul societății are lucrări științifice publicate în volumele unor prestigioase conferințe internaționale. Oferim cele mai bune prețuri de pe piață în raport cu calitatea serviciilor prestate. Suntem acei diriginți de șantier care lucrează "ca la carte" și excelează prin modul diferit de a exercita profesia: cu competență, înalt profesionalism, ținând cont de ultimele noutăți pe plan mondial și având la bază valori profesionale și etice remarcabile.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 8:00 - 14:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro