Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Modalitati prin care se pot reduce costurile cu combustibilul

Modalitati prin care se pot reduce costurile cu combustibilul

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
223

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Combustibilul este considerat unul dintre principalii contributori la costurile de operare ale unei flote, in medie pana la 60% din bugetul total de operare. Pe masura ce preturile carburantilor au crescut semnificativ, managerii de flote trebuie sa gaseasca modalitati de aminimiza costurile de operare pentru a-si maximiza profitul. CargoTrack va pune la dispozitie solutii eficiente pentru reducerea costurilor cu combustibilul fara a sacrifica performanta. Aflati acum principale moduri prin care aveti posibilitatea sa reduceti costurile cu combustibilul in flota dumneavoastra cu ajutorul solutiilor telematice de localizare GPS flote auto.

Monitorizarea modului de condus pentru fiecare sofer din flota

Soferii controleaza costul combustibilului pentru flota dumneavoastra, ei sunt cei care conduc vehiculele zilnic, asa ca este esential sa invete practici de conducere ecologice, precum accelerarea si decelerarea corespunzatoare, si importanta mentinerii unei viteze. Dispozitivele de monitorizare GPS contribuie semnificativ la cresterea eficientei combustibilului, deoarece ii ajuta pe manageri sa monitorizeze in timp real comporatmentul fiecarui sofer din flota.

Minimizarea timpilor de mers la relanti

Minimizarea timpilor de inactivitate nu numai ca maximizeaza eficienta consumului de combustibil, ci si reduce poluarea aerului. Un vehicul la ralanti poate arde intre 1 si 3 litri de combustibil pe ora, desi cantitatea exacta de combustibil risipita depinde de dimensiunea motorului si de utilizarea aparatului de aer conditionat. Nu numai ca mersul la ralanti iroseste combustibil, dar deterioreaza si componentele motorului care ar putea scoate vehiculul din flota pentru reparatii si ar putea duce la costuri de intretinere mai mari in timp.

Mentinerea nivelului optim al presiunii in anvelope


Umflarea adecvata a anvelopelor imbunatateste economia de combustibil, creste durata de viata a anvelopei si face conducerea mai sigura. Anvelopele care au o presiune mai mica decat cea recomandata tind sa se incalzeasca, iaraceasta acumulare de caldura poate duce la deteriorarea interna a anvelopelor si la explozii. De asemenea, presiunea necorespunzatoare in anvelope reduce eficienta combustibilului fortand motorul sa lucreze mai mult. Mentinerea unei presiuni corecte in anvelope ajuta la reducerea consumul de combustibil, tine vehiculul departe de atelierul de reparasii si mentine soferul in siguranta.

Intretinerea corecta a vehiculelor

Intretinerea de rutina prelungeste durata de viata a vehiculului, il mentine in functionare eficient, reduce costurile de service in timp si creste eficienta consumului de combustibil. Filtrele de aer infundate reduc eficienta combustibilului si pot afecta acceleratia.Daca schimburile de ulei si testele de emisii sunt efectuate pe o baza programata, pot creste eficienta vehiculului si pot scadea probabilitatea unor reparatii costisitoare mai tarziu.

Planificarea rutelor


Atunci cand rutele soferului sunt planificate strategic in functie de tipul vehiculului, dimensiuni si incarcatura, programand mai intai livrarea incarcaturilor grele si combinand livrarile relevante, consumul de combustibil este redus semnificativ. Planificarea rutelor optime pentru soferi ajuta la maximizarea eficientei vehiculului prin reducerea numerului de kilometri parcursi, a timpului petrecut in trafic si a numarului de vehicule necesare pentru rute. Implementarea acestor solutii va va permite sa va optimizati flota pentru a reduce permanent consumul de combustibil, darpoate sa fie greu de realizat fara sistemele telematice de monitorizare prin GPS, mai ales daca aveti o flota mare.

Apelati acum la CargoTrack pentru solutii personalizate de urmarire GPS, care va pot ajuta sa reduceti consumul de combustibil.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro