Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mobila living - Stil și eleganță

Mobila living – Stil și eleganță

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
864

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Setul de mobilier pentru living este în majoritatea cazurilor, întotdeauna compus din canapea, televizor, măsuță de cafea, perdele sau jaluzele. Dar dacă spațiul permite, setul standard adaugă și o bibliotecă, un minibar și chiar o zonă de luat masa. Livingul modern este spaţios, fără lucruri şi decoraţiuni inutile. Scapă de tot ce nu este necesar şi fă loc unui pasaj liniştit. Mobila living minimalistă este uşoară, compactă, cu forme clare şi drepte şi un design curat. Cel mai bine este să înlocuiești tapetul vechi cu vopsea. Elementele decorative sunt minime, iar schema de culori este monocromă.

Mobila living modernă


În centrul fiecărei camere de zi se află canapeaua, așa că este deosebit de important ca aceasta să fie în pas cu moda. Cele mai confortabile sunt colţarul, care se încadrează armonios atât în încăperile mari cât şi în cele mai mici. Desigur, forma și dimensiunea canapelei depind de dimensiunea camerei, de locația altor piese de mobilier, uși și ferestre, precum și de stilul interior. Canapeaua poate fi combinată cu o masă, caz în care este important să fie suficient de înaltă pentru a fi confortabil de mâncat. În livingurile în miniatură, poți miza doar pe o canapea mică pentru relaxare. Liniile curate, stricte şi viziunile simple ale mobilierului dau un aspect modern încăperii.

Mobila living - Materiale


Atunci când ai în vedere idei pentru un livingul modern, ai grijă să fii atent la materialele folosite, atât pentru mobilier și accesorii, cât și pentru pardoseală și placare. Lemnul este un clasic pentru mobilă, dar în stilul modern se preferă metalul, sticla și pielea. Pentru zonarea unei camere, se folosesc de obicei structuri ușoare fără peretele din spate. Această soluție este deosebit de populară pentru garsoniere. Raftul pentru sufragerie poate îndeplini atât funcțiile de depozitare, cât și de zonare. Camera de zi este de obicei cea mai mare cameră din casă, care poate fi împărțită convenabil în zone funcționale folosind rafturi elegante.

Mobila living - Stiluri


Stilul modern de design interior se evidențiază prin simplitate și concizie. Chiar și un oarecare minimalism. În același timp, designul nu ar trebui să piardă în ceea ce privește comoditatea și confortul. Decorarea camerei joacă un rol important. Iar crearea unei atmosfere calde şi primitoare este direct legată de textilele folosite în spaţiul livingului şi de modul în care sunt prezentate. Perdelele clasicecare cad în pliuri drepte și ușoare sunt o opțiune de încredere pentru draperiile unei încăperi moderne.

În același timp, perdele și tulul oferă camerei posibilitatea de a înota în razele soarelui, atunci când acest lucru nu interferează cu membrii gospodăriei sau oaspeții acestora. Jaluzelele din țesături naturale simple (bumbac sau în) sunt în perfectă armonie cu mobilierul simplu și laconic al unui living modern. Pentru o cameră decorată cu un grad evident de minimalism, nu este ușor să alegi decorul ferestrelor, dar rulourile și jaluzelele fac o treabă excelentă nu numai cu funcțiile lor principale, ci servesc și ca decor pentru deschiderile ferestrelor. Este logic să folosești țesături subțiri cu imprimeu în combinație cu perdele simple opace. Un astfel de decor de fereastră va completa armonios o cameră de zi liniștită.

S-au dus vremurile mobilei de living uniformă, voluminoasă și inconfortabilă. Astăzi, mobila living se caracterizează prin comoditate și funcționalitate. În același timp, varietatea stilurilor este pur și simplu uimitoare: modern, clasic, Art Deco, provence, hitech, boho etc. Este foarte important că mobila living să fie foarte ușor de transportat și de montat. Unul dintre cele mai populare livinguri, este mobila living în stil modern. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece se distinge prin concizie, caracter practic, ergonomie și forme geometrice clare. Dacă interiorul devine plictisitor acesta poate fi întotdeauna completat cu accesorii originale.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/