Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Misiunea Clujeni.com

Detalii

Social links
Categorie
Despre Clujeni.com
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
23424

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sub moto-ul "Punem Clujul sub lupa", Clujeni.com pune laolalta informatii existente online cu cele care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil, usor de navigat.

De asemenea ne-am propus ca in acest an sa strabatem Clujul in lung si in lat si sa verificam informatiile din online cu ceea ce exista pe "teren".

Pentru a deveni un site de referinta in Cluj aducem imbunatatiri pe toate domenile de activitate, reusind sa realizam pe langa sectiunea de Firme, un Index de Persoane ce promoveaza persoanele fizice si care cuprinde in prezent o lista complexa si utila cu: doctori, avocati, notari, profesori, evaluatori, instructori auto, iar cu ajutorul dumneavoastra dorim sa facem cunoscuti si mesteri pentru casa demni de recomandat: instalatori, faiantori, zugravi, tamplari, electricieni etc.

Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei.
Nu am omis nici frumusetea orasului Cluj de odinioara si am reusit sa oferim in imagini prin intermediul sectiunilor Obiective Turistice si Parcuri o particica din ce inseamna orasul de pe Mures si mandria de a spune ,,SUNT ARDELEAN''.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/