Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Meșterii Pefoc aduc căldura șemineului pe lemne și în casele celor din Cluj

Meșterii Pefoc aduc căldura șemineului pe lemne și în casele celor din Cluj

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
383

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Știm cu toții cât de special este sentimentul întoarcerii acasă după o zi istovitoare la muncă, direct în confortul unui cămin încălzit cu ajutorul focului natural pe lemne. Așa că, strânge-ți familia aproape sau așează-te lângă persoana iubită și bucurați-vă împreună de momente inedite la gura unui șemineu călduros și fermecător!

Dacă și tu ești atras de perspectiva de a deține în casa ta un dispozitiv cu un design magnific și în același timp, extrem de funcțional, meșterii sibieni de la PEFOC cu experiența și pasiunea lor, demonstrate în peste două decenii de comercializare și montaj profesional al tuturor soluțiilor alternative de încălzire - de la șeminee, sobe, coșuri de fum și până la modele de grătar grădină - ne invită să ne imaginăm un cămin încălzit de unul dintre cele mai performante șeminee de pe piața de specialitate din România.

Indiferent că vorbim despre gama de lux sau șeminee economice, toată lumea și le dorește, mai ales că ne reamintesc cu drag de perioada copilăriei petrecute în casa caldă a bunicilor și părinților noștri, din vacanțele magice de iarnă. De la arhaica vatră pe lemne, soba tradițională din fontă și până la soluțiile moderne de astăzi, piața soluțiilor alternative de încălzire a cunoscut o revoluție a utilității și a inovațiilor tehnologice.

Aprinde o mână de brichete grătar într-unul dintre șemineele tradiționale pe lemne sau sobe noi cu aspect rustic sau modern, și bucură-te de jocul flăcărilor, de căldura instantă în nopțile răcoroase, dar și de modelele mai prietenoase cu mediul înconjurător cum sunt cele pe bioetanol sau peleți, ba chiar și șeminee decorative pentru interior sau pentru o seară perfectă afară, în grădină sau pe terasa exterioară!

Totuși, atunci când vine vorba despre transferul căldurii, șemineele se împart în două mari categorii: șeminee clasice, cele cu distribuţie a căldurii prin tuburi izolate şi șemineele de tip centrală denumite și termoşeminee, a căror căldură se transferă în camere, prin intermediul caloriferelor sau chiar și în pardoseală, împrumutând aceleași principii de funcționare de la centrala clasică pe gaz.

Din experiența prietenilor noștri de la Pefoc, șemineele clasice cu distribuţie a aerului cald sunt cele mai căutate de către români, pentru că sunt simplu de utilizat, atâta timp cât ai lemn de esență tare și ținut în condiții ideale de umiditate sub 20%. În schimb, termoșemineele reprezintă construcţii mai complexe de încălzire, pentru că sunt conectate la reţeaua de calorifere şi au un sistem de stocare a apei încălzite, cu vas de dilatare - sistem de siguranţă în caz de supraîncălzire. În plus, apa caldă circulă și recirculă prin calorifere şi putem beneficia de această rezervă multe ore chiar și după stingerea focului.

Preferințele sunt diferite pentru fiecare client în parte și tocmai de aceea, meșterii cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali în întreaga țară, ne invită să alegem după preferințele și nevoile fiecăruia de încălzire și decor, o gamă diversificată de șeminee pe lemne, pe gaz sau peleți, sobe șemineu, termoșeminee, șeminee electrice, coșuri de fum ceramice sau din inox, grătare din cărămidă, ustensile grătar, alături de multe alte produse, materiale sau accesorii dedicate universului fascinant al soluțiilor de încălzire premium!

Așadar, plasează comod și rapid din confortul canapelei tale, prima ta comandă în magazinul on-line pefoc.ro și bucură-te de livrare rapidă și gratuită la produsele voluminoase, garanție de calitate, servicii profesionale de montaj și consiliere de specialitate din partea unei echipe pasionate, ghidate de dorința de a aduce căldura focului natural pe lemne, în cât mai multe locuințe din România!

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro