Cluj

Menatwork

Menatwork

Detalii firma

Adresa
Cluj Napoca, Bulevardul Muncii, nr. 4-6
Telefon
0364560141
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2120

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Menatwork Cluj


Menatwork Est Prefabricate este un important furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari interioare si finisaje, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de climatizare.

Oferta marfurilor furnizate de Menatwork Est Prefabricate, deserveste necesitatile lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, civil, edilitar. In ritmul cresterii exigentelor moderne in constructii, gamele merceologice sunt permanent diversificate cu produse de calitate, sisteme multi-functionale, marfuri durabile in exploatare, eficiente si eco-compatibile, accesibile in materie de costuri. In beneficiul clientilor sai, Menatwork Est Prefabricate dezvolta servicii profesionale de asistenta tehnica si comerciala, sustinute cu personal calificat si suport logistic performant.

Din anul 1994, societatea Menatwork Est Prefabricate contribuie la dezvoltarea grupului Menatwork constituit din firme specializate in productia, comertul si montajul materialelor de constructii. Grupul Menatwork functioneaza la nivel european in urmatoarele 3 natiuni: Romania (Bucuresti, Bacau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova), Italia (Roma), Republica Moldova (Chisinau).

Orar firma

Luni - Vineri: 8:30 - 17:00
Sambata: 9:00 - 13:00