Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Mediul înconjurător depinde de alegerea ta - optează pentru combustibili cu factor mic de poluare

Mediul înconjurător depinde de alegerea ta - optează pentru combustibili cu factor mic de poluare

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 luna si 2 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
422

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mare parte din poluarea de la nivel mondial este rezultatul emisiilor de carbon produse de mașinile care utilizează carburanți petrolieri. Benzina și motorina reprezintă la ora actuală unii dintre cei mai mari factori de risc pentru poluare, ceea ce a condus la dezvoltarea unor soluții alternative prin care impactul negativ al acestora să fie pe cât posibil minimizat. Află de ce merită să montezi instalatii GPL pe mașina ta!

Ce înseamnă GPL


GPL este abrevierea utilizată pentru gaz petrolier lichefiat, un carburant alternativ realizat dintr-un amestec de hidrocarburi. O variantă ecologică, care se consumă prin ardere ce nu degajă miros, fum sau particule nocive în atmosferă, GPL-ul este o opțiune tot mai căutată în rândul celor care își doresc să reducă impactul negativ pe care mașina lor îl are asupra planetei.

Pot monta instalații GPL pe o mașină pe benzină


Unul dintre avantajele principale de care te bucuri odată cu noile tehnologii GPL este că poți alterna tipul de combustibil pe care îl folosești, odată ce ai montat o instalație GPL pe mașina ta. Există sute de puncte în întreaga țară unde poți solicita instalarea unui astfel de sistem, în așa fel încât să faci tranziția de la benzină la gaz, cu costuri minime.

Portalul OpțiuneaGPL a fost dezvoltat din dorința de a oferi un spațiu sigur tuturor celor care vor să facă această schimbare de unde să își procure toate informațiile de care au nevoie pentru a face alegerea ideală pentru autoturismul lor. Cu doar câteva click-uri poți afla care sunt cele mai apropiate stații GPL și ce tip de instalație este potrivită pentru tine, fără să mai pierzi timp prețios la fața locului.

Ce avantaje ai dacă faci tranziția spre GPL


Gazul petrolier lichefiat este la ora actuală cea mai ieftină opțiune de carburant existentă care poate fi utilizat de către orice tip de autoturism. Asta înseamnă că odată cu montarea unei instalații GPL pe mașina ta, nu doar că vei contribui la reducerea emisilor nocive de carbon, dar vei economisi sume importante, fără să reduci timpul de utilizare a acesteia. În plus, având în vedere că vei începe să cheltui cu aproximativ 30% mai puțin la alimentare, costul de instalare se va amortiza rapid.

Această instalație îți permite și să parcurgi distanțe foarte lungi, fără să fii nevoit să oprești să alimentezi, datorită faptului că mașina ta dispune acum de două rezervoare de combustibil. Nu în ultimul rând, GPL-ul are un impact pozitiv asupra motorului mașinii tale, care va funcționa mai silențios, prelungindu-i durata de viață.

Fă o schimbare care contează pentru mediu și pentru buzunarul tău! Alege Opțiunea GPL!

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro