Cluj

Materie prima pentru hale metalice agricultura

Detalii articol

Web
https://www.h-metal.ro/ro/unitate-depozitare-ce...
Social links
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
495

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Agricultura, ramura vitala a unei tari, este intr-un proces continuu de dezvoltare inclusiv in tara noastra.

Odata cu aparitia agriculturii mecanizate a aparut si nevoia de protectie a utlilajelor si accesoriilor acestora. Avand in vederea sezonalitatea lucrarilor agricole, o mare parte din utilaje si accesorii stau o lunga perioada de timp in repaus. Soarele, ploile, zapezile, roua, ceata, gheata afecteaza durata de viata a utilajelor agricole.
O varianta de protectie a utilajelor si accesoriilor folosite in agricultura o este adapostirea acestora in perioadele de repaus in spatii acoperite, protejate de actiunea directa a factorilor de mediu.

Protectia utilajelor mecanizate din agricultura si a componentelor acestora + accesorii se poate realiza in hale metalice simple, inchise cu materiale economice, cum ar fi tabla zincata cutata. Pe toata perioada parcarii utilajele agricole vor fi protejate impotriva coroziunii de actiunea apei din natura, ghetii iar anvelopele vor fi protejate de actiunea directa a razelor soarelui, actiune care grabeste invechirea si scoaterea lor din uz.

Halele metalice cu destinatia agricultura sunt constructii metalice simple realizate pe stalpi metalici, grinzi, pane si contravantuiri. Profilele metalice permit deschideri mari, fara stalpi intermediari, astfel ca se pot creea spatii largi ajutand la parcarea utilajelor moderne de mare capacitate.

H Metal comercializeaza toata gama de profile metalice pentru constructii metalice, dupa cum urmeaza:
  • Europrofile HEA, europrofile HEB din care se pot executa stalpi hale metalice
  • Europrofile IPE, otel rotund, cornier pentru grinzi simple sau grinzi cu zabrele
  • Cornier, otel lat, tabla pentru contravantuirea constructiilor.
  • Profile UNP laminate sau profile U ambutisate realizare rame / cadre usi culisante, geamuri
  • Tabla zincata cutata constructii pereti hale
  • Tabla zincata cutata pentru acoperisuri
  • Luminatoare din material plastic iluminare interior

Materialele, vorbind despre profile metalice destinate constructiilor de hale, se livreaza direct in santier in cantitatea mentionata in proiect. In vederea asigurarii unui grad de protectie profilelor metalice, impotriva agentilor corozivi acestea se vor acoperi cu grund si vopsea, in grosimile si straturile recomandate de proictantul halei.

O alta metoda de a asigura o protectie de lunga durata impotriva coroziunii este utilizarea de profile metalice zincate. Recomandarea noastra este ca zincarea profilelor sa se faca dupa debitarea profilelor la cote si gaurire. Orice interventie asupra profilelor zincate cum ar fi: debitare, sudura, polizare, etc, va avea ca efect distrugerea stratului de zinc pe o latime de cca 4-5 cm de o parte si alta a interventiei mecanice.

Pentru oferte concrete pret profile metalice de otel, tabla zincata sau profile metalice zincate va rugam sa ne transmiteti necesarul dumneavoastra pe email: office@h-metal.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.
De asemenea, puteti obtine informatii generale la numarul de telefon 0745.328.130 – Ciprian.